20

?

преди 5 месеца

Защо по дяволите криете името на детския център, ми то с глобите и смешните действия на РЗИ и другите уж институции , още утре тия ще си правят същите щуротии , казвайте им имената , дайте шанс на родителите да предпазят децата си от ексцесиите на деградиралото ни общество и абдикиралата ни държава !

19

Анонимен

преди 5 месеца

Изнежени пикльовци, вкъщи седи на кравай пред телефона, не е проблем.

18

Специален Оператор

преди 5 месеца

Ако върнат казармата докато пораснат- ще се научат да спят на пост прави или легнали в снега..

17

Ффф

преди 5 месеца

Спането на пода е прието в детските градини на някои западни държави.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Изобщо държавата и най-вече - София е хаос и ад. За всяко нещо е така - опре ли до институции и то в София - всичко потъва. Иначе са първи по спа-центровете техните служителчета - още от четвъртък са там до вторник.

15

Анонимен

преди 5 месеца

А къде е държавният контрол пхо отношение на детските заведения? Соцът може да не ви е давал банани, но това бе недопустимо.

14

Гроби Таласъма

преди 5 месеца

Съвременните деца и родители са много разглезени;))) Навремето и ние спахме на земята... Ами, ако западат бомби?::))) Ако се наложи да се спи и прав? Не ги жалете тия деца, ако искате да оцелеят!

13

Овча купел

преди 5 месеца

В квартала имаше една малка аптека.Затвори и сега помещението е детски център.Какви условия има там?

12

145

преди 5 месеца

Тези родители не са ли знаели условията , когато да оставали децата. Поредния вой на псевдо либералите.

11

Boto

преди 5 месеца

Явно някой с познати в днеса ще прави нова занималня в Младост или Дружба и трябва малко да очерним другите.Не може някой да ме убеди, ме родител няма да влезе да разгледа детския център (не градина лицензирана) в който ще си остави целодневно детето. Да не говорим, че дори и да спят на земята има такива постелки, които със сигурност са по удобни и от техните легла вкъщи. Очаквам още една статия до седмица. После нова за уникално Монтесори еко био гъзи център е в някой от тези квартали.

10

Значи

преди 5 месеца

от статията се вижда че приблем няма. Никой не е виновен, че родителите си оставят децата по цял ден в такива центрове, като ясно знаят условията в центъра. Виновни са родителите, които не могат да си търпят децата и ги оставят в забавачниците по цял ден.

9

Лекар

преди 5 месеца

АнонимеН, много е дразнещо, когато някой пише/говори с умалителни, да му се доповръща направо

8

АнонимеН

преди 5 месеца

ИЗЛАГАТ СЕ! АКО НЯМА ЛЕГЛА ИМА МНОГО МЕКИЧКИ ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ И ПО ЕДНА МАЛКА ВЪЗГЛАВНИЧКА И ГОТОВО - ВЪТРЕ Е ТОПЛО ИНАТ ПОНЕ РАДИАТОРИ. / А ИНАЧЕ БЕБОЦИТЕ СА МНОГО СЛАДКИ :D ПЪЛНО Е СЪС СПАЛНИ ЧУВАЛЧЕТА ЗА ДЕЦА НО ТОВА БИЛО РАЗХОД КОЙТО НЯМАЛО ДА ПРАВЯТ ДА СПЕЛИ НА ПОДА !

7

.....

преди 5 месеца

Вместо да си стоят в родните градове и по-големи села,младите хора бягат в големия град да търсят прехрана,там се установяват на квартири,защото нямат пари за ново жилище и така не могат да си извадят настоящ адрес и не могат да си запишат детето си в дет.заведение,не че има място в София особено!Накрая от хубавата ни демокрация страдат децата ни.Или са в чужбина или в София ,защото няма поминък там от където са.Пример един бг. филм ,,София ден и нощ'' младежи събрани отцяла българия!

6

.....

преди 5 месеца

Ами след като закриха преди време дет.градини много родители няма къде да си оставят децата!Особено ако нямат и гражданство в общината след като са под наем,не иска хазяина да ги регистрира за да не плаща данък печалба.И те не могат да си извадят настоящ адрес,за това се навъдиха ей такива частни детски центрове които не отговарят на никакви изисквания!Ще държат децата цял ден гладни,защото нямат разрешително нито за кухня нито за готвене,нямат условия.Я им купят парче пица ,я не направо горко и

5

Анонимен

преди 5 месеца

,,Оказало се обаче, че частното детско заведение не е лицензирана детска градина, а детски център, където по закон децата не трябва да спят или да се хранят."Така става, когато неумните родители си дават децата на ментори, лайфкоучове да им учат децата по метода монтесори, сугестопедия и др. псевдонауки в частните си центрове.

4

Лекар

преди 5 месеца

Джендърсъсаиати

3

Лекар

преди 5 месеца

*** съсаиати

2

Анонимен

преди 5 месеца

С моите майка и баща така да израснали.И по здрави са били.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ами като сте ги възпитали да правят каквото си искат. Или по-скоро, като не сте ги възпитали въобще.