7

feetFinder

преди 5 месеца

А за моите смърдещи крака с жълти гарванови нокти ще донесе ли промяна?

6

АлуминФолиоПлоскозем

преди 5 месеца

Дрогари Кръглоземи, как така Земята ще е кръгла, когато се вижда с просто око, че е равна. Излезте на произволно избрана нива и се огледайте. После си отговорете на елементарния въпрос - РАВНО ЛИ Е ИЛИ СФЕРА, ха сега де?

5

Само казвам

преди 5 месеца

По бай Тошово нямаше плоскоземни. Всички имаха телескопи и вярваха на лъжата на комунистите, че Земята е планета. А тя е просто една плоскост. Разбирате ли?

4

Мъдър Плоскозем

преди 5 месеца

NASA пак лъже, че Луната е сфера. Е как ще е сфера, като аз я виждам от тука, че е плоска. Така и Земята. Да не говорим за Слънцето, което също е плоскоземно.

3

Дрогаре Плоскоземи!

преди 5 месеца

Не вярвайте на тези фалшиви новини, Луната е плоска. Може да видите с телескоп, но ако нямате под ръка, може просто да ми се доверите - за по лесно. Аз го вярвам това силно, повярвайте и вие! Мислите ли, че рептилите ви мислят доброто? НЕ! Те искат да ви излъжат, че Земята е кръгла и никога да не ходите до Антарктида, което е края на Света. След туй има костенурка. Хората са го описали в древните книги. Просто ми се доверете, даже не ходете на училище - отпишете децата си от училище. Аз не лъжа.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Имаме си наша!

1

Али Мохамедов

преди 5 месеца

Мразя ви!