Снимка: iStock/Chayanan

 На 27-и ноември, понеделник, ни очаква пълнолуние в знака на Близнаци. Събитието се нарича още Бобърска луна. Ще научим отговорите на въпросите, които ни тормозят, ще имаме повече яснота в живота си и ще бъдем готови да поемем рискове. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 
Близнаци
На фокус и в центъра на вниманието ще бъдат въпросите и концепциите, които имат те. Тези зодии винаги са желаели да съберат повече информация и да разберат повече за света около себе си. Но сега са решени да размишляват върху интересите си още по-задълбочено. Уверени ли са, че това, което знаят в момента е истина и вярно? Ако не, може да е време да разследват нещата. Чувстват се най-много себе си, когато поглъщат нова информация. Чудесен ден да са любознателни и да четат.
 
Дева
На 27-и ноември вниманието при тях ще е насочено върху въпросите и дискусиите, свързани с кариерата и професионалния живот. Те винаги бързо информират и образоват другите, и сега са още по-склонни да споделят важни детайли с хората около себе си - и то чрез работата си. Може да сменят работната си позиция или да разберат важни детайли за сегашната си роля на работa. Очакват ги нови неща в кариерата.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase