8

До Горе-долу

преди 5 месеца

Том Круз държи фронта и продължава да прави качествени екшъни, въпреки че е на 60+.

7

Анонимен

преди 5 месеца

На снимката все едно гледам Боби Михайлов.

6

Горе-долу...

преди 5 месеца

...в това време изгря звездата на Джейсън Стейтън с дълга поредица таркалджийски филми. Слай тогава снима "Куршум в главата", Законът на Картър", "Непобедимите". Но по тая линия Холивуд страда, няма ги предишните екшън сценарии и актьори. Няма го Хари, филмите на Чарлз Бронсън ти трябва поне година да ги изгледаш, Крайпътна Къща, Асанте, Бърд Рейнолдс, абе нямат край. От няколко години свестни филми направи Лиъм Нийсън с "без последна спирка", но и той остаря. А нови не растат. Паркетни момци.

5

До 4

преди 5 месеца

Той човека си казва, че го е било срам, че няма работа, обаче ти знаеш по- добре! Снимал се в един филм за възрастни- много важно!

4

Анонимен

преди 5 месеца

"The Party at Kitty and Studs" - Италианският жребец от 1970г.! Това е нещото от което се е срамувал...Пише го в Уикипедия и няма защо да ме триете!

3

Теле зрител

преди 5 месеца

Щом Рамбу се оплаква какво да кажем ние с гайдите у българистанския вечен преход и немотия!

2

Е,

преди 5 месеца

и?

1

Itso

преди 5 месеца

Проблемът на много холивудски актьори е че колкото повече получават, толкова повече харчат. В един момент, в който популярността им пада се принуждават да продават скъпи къщи и вили, да се разделят с прислуга и да сменят ролс ройси и ферарита за пежо и фиат. Малцина са актьорите като Упи Голдбърг или Киану Рийвс, които не се самозабравят дори когато са на върха на славата.