Снимка: Getty Images

Силвестър Сталоун може и да е познат като един от най-здравите мъже в Холивуд, но понякога и той изпитва трудни моменти в живота си, които могат да му създадат комплекси и срам.

По време на появата си в Unwaxed – подкаста на дъщерите му София и Систин – актьорът разкри, че е имало момент, в който се е срамувал да бъде техен баща, защото не можел да си намери работа. Това се случва в началото на века, когато Сталоун така и не получава желаните оферти от Холивуд и не е сигурен, че ще може да издържа семейството си и да му осигури мечтаното бъдеще.

„Срам ме беше, че съм ви баща. Почувствах се безполезен. Дори не знаехте какво работя. Просто се лутах наляво-надясно, депресирайки се“, спомня си Сталоун.

77-годишната звезда се сдобива със световна слава през 70-те и 80-те години, когато участва в поредиците „Роки“ и „Рамбо“, както и други хитове на големия екран. Въпреки това, в кариерата му се появява черна дупка – период, в който Сталоун не получава оферти за роли. Именно тогава се случва и депресивният момент, от който актьорът не смятал, че може да се спаси.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase