58

Певец

преди 5 месеца

Кой беше този академик Денков. Този, когото го прееаха, задастанепремиерка и ще ражда. Нали след 9-те месеца, ебаните раждадат. След него ще е отново редовноправителство с премиерка Марията имна тези от Грб. Ами,следкато и тя роди, каквоще стане с БЙЛГАРИЯТА НИ. Тази, нашата си и родна. Ще дойдат други бюджетници кат отях и мутрата от Банкя. Те дори и бюзжет не могат да си приемат, а искат да управляват държава като Българията ни. ВАКАНЦИИТЕ НЕ СА КАТО ОТПУСКИТЕ. Нито пък, като песните ни.

57

С туршията

преди 5 месеца

Приягелите ми са от тези ИСТИНСКИТЕ. Не са от БНБ-то им. Нито хък от политическите лидери. В МЛАДОСТТА СИ НЕ СЪМ ОТНЕСЪЛ НИЩО. БЯХМЕ СИРОМАСИ. РАДОСТТА НИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ Я ВЗЕМЕ. Вече не сме нито бедни, нито пък, опазил ни ГОСПОД сиромаси. Тя си ни е нашата, тази прокрлетницата, на която аз й казвам ОГВЕНАТА ВОДА ИЛИ АЗЕОТРОПНАТА СМЕС. Написано на български, РАКИЯТА НИ. Аз си правя туршиите, а други ми я правят ракията. НАЗДРАВЕ ЧОРБАДЖИ РАДОСЛАВЕ.

56

Миренка Йорданова

преди 5 месеца

Мирена Йорданова съм от Враца и съм адвокат на МВР...Тези мъже са под закрилата на съда ми...Извеждам приятелката си Смилена Татарска да ги люби, защото са истински бикове.

55

Внучката

преди 5 месеца

Вън изобщо не вали. Изобщо не е тъжно на моята душа. Имам си една внучка, на която й казвам ЗЕЛЕН ГУЩЕР. Ами, малка е още, но пък си е моя. Очите нейните бавно ме изгарят. Ами, те са й като моите. А и няма как да са иначе нещата. Тя е моето имане. ИЗОБЩО НЕ СМЕ ПРОСЯЦИ. Да расте весела, здрава и щастлива. ДА СА ЖИВИ И ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯТА НИ. А и тези на Латвия. Снахата ми е от там. Та, за това внучката ми е половшн бйлчарка. ТЯ Е МОЕТО ИМАНЕ.

54

Финансист

преди 5 месеца

Тези от Първата инвестиционната банката са не една, а много българки. При това, от тези истинските ми приятелки. Те че познават. Дори и с маска да съм, дори и с шапка. Но пък, като си сложа очилата за фалшивите пари, те се страхуват някой друт да не ги излйже или измами. Аз няма да ги. Нито измамя, нито излъжа. Приятелството ни е заради бизнесите ни. Те с техния си, а аз с моя си. ЩЕ ГИ НАУЧА. Нали за това са ми приятелки.

53

Ножаров

преди 5 месеца

Приятелю ти. Чашаат минапълни. Мъката е за другите. За да си я утешат мъката. Ние смеси от шофьарите. Когато караме, не пием. Но пък, когато почиваме, пием, а и знаем защо. Ами, приятели са ми. ТЕЗИ ШОФЬОРИТЕ. Те ги знаят пътищата ни. Тези на БЪЛГАРИЯТА НИ. ТАЗИ НАШАТА КИ И РОДНАТА. ИЗОБЩО НЕ НИ ТРЯБВАТ КАРТИ. ДОРИ И НА ШОФЬОРКИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ. ПАРИТЕ СИ ГИ КРИЕМ. А пък, когато носим много, си имаме и ножове. За да си *** пържолите и месото. Дори и зелето го ***.

52

Една българка

преди 5 месеца

Прав е Денков, така се прави - прозрачност и действие трябва на всичките нива в институциите ни и ще се нормализират нещата.

51

Депутат

преди 5 месеца

Следмащата министър председателкща на Бългаория са я наебали когато е била само на 15 г. Честито на политиците и техните лидери. Особено на тези от ДПС, чиито жени ги чукат в дупетатат. За това и това на Пеевски е толкова голямо. Поздрави за приятелките ми от банките в Дружба. Те не са като горе споменатите. За това и са толщкова богати. Почти колкото мен. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ. Когато си искаме.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Денков+Боец! Боец+Денков! Това е нова политическа интрига!

49

БНБ

преди 5 месеца

Кога ще ражда Денков ? Нали след 9 месеца ебаните раждат После пък, ще ражда болгаро мохамеданката от Хаджидимовото им. Така е българската политика. *** ги, а те си мислят, че Бойко Борисов и Ахмед Доган дса живи. Дори и този бившия ни президент от Гоце Делчев си мисли, че никой не *** синоптичката му. Честита 2024 г.

48

Икономист

преди 5 месеца

Оставете ги тези мъки, дружбенците. Тя, мъката си се преодолява. Доста съм скитал по света. Като цитане. Без пари и без документи. Сега вече си имам и лична карта, а дори и пари. АКТИВИТЕ, които управлявам са за почти милион евра. ЧАК РАК ЛА ДЕ.

47

БЪЛГАРИН

преди 5 месеца

Преди 26 г. инвестирах около 20 хил. долара в Дружба. Тогана, когато банките и Българиятани беха фалирали. Сега съм вече на 59 и инвестиварм на дребно. Но, не в облигации, а във валути. Акциите си ги имам. А и достатъчно имоти. |Поддържамси ги. Дори и данъците им плащам. ЩЕ ГИ НАУЧА. Просто да ми кажат, здравей бате. Ако пък ми знаят и името, ще им ги обясня вещата подробно. Все ми искат личната карта, а те не си дават техните. Аз не ги им ши искам. Не съм нито полицай, нито политик.

46

Инвеститор

преди 5 месеца

Поздари за приятелките ми банкерките от Дружба, в София. На някои от тях им знам имената. Петя, Силвия и шефките им. Те все ми искат личната карта, а тя си е моя. Те сигурно си нямат. Е, после ми я връщат защото са ми големи приятелки. От доста години правя бизнес с тяхна вълутнитге пазари. Да са живи и здрави те, както и другите ми хприятели от Дружбата ни. ПРОДАВАЧКИТЕ И ШЕФОВЕТЕ ИМ. Просто да ми кажт, здравей, бате. Ще им ги обясня нещата с финансите и инвестирането.

45

Българин

преди 5 месеца

Зеленият гущер ми е внучката. За сега единствената и най-обичната. Ще я позлатя. Когато ми заговори на български. Ще я науча, разбира се. На най-доброто, а и на проклетията ни българската. Тази, нашата си. Тя си е половин българче. Малко и богато. А пък, аз съм просто един от нейните дядовци. Тя си има майка, баща и две баби.

44

Зелен гущер

преди 5 месеца

Ами, те са си дружбенки. Софиянки. Тук са си израстнали. Аз пък живея в Дружбата ни от далечната 1996 г. Разбирам ги нещата с парите повече от тях, въпреки че си слагам маската и шапката. Ами зима си е. Не получавам нито заплати, нито пък пенсии. Управлявам активи за почти 1 милион евра. Честита Нова 2024 г. на тези от БНБ-то им и на депутатите от поредното НС. Оставете я тази мъка. България и българите празнуват.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Боец са за демонтаж на съветските паметници MO cha и ЗА Украйна ,Денков против тези две неща ли е ??? ПП не са ли разяснили нещата на министърчето Ники.

42

Анонимен

преди 5 месеца

в полицията има много глупави момчета това е факт

41

Анонимен

преди 5 месеца

Боец са за демонтаж на *** и ЗА Украйна ,Денков против тези две неща ли е ??? ПП не са ли разяснили нещата на министърчето Ники.

40

Pest Control:

преди 5 месеца

"Вредители като Денк0ФФ трябва да бъдат изолирани на сигурно и охранявано място в ЦСЗ за да се предпази населението от разпространение на заразни болести и вируси,чиито преносител е въпросния сЬсел!"

39

Българин

преди 5 месеца

Ами, те са си дружбенки. Софиянки. Тук са ис израстнали. Аз пък живея в Дружбата ни от далечната 1996 г. Разбирам ги нещата с парите повече от тях, въпреки че си слагам маската и шапката. Ами зима си е. Не получавам нито заплата, нито пък пенсии. Управлявам активи за почти 1 милион евра. Честита Нова 2024 г. на тези от БНБ-то им и на депутатите от проредното НС.