14

Аз Кочо

преди 5 месеца

Успокоението ще продължи и ще се задълбочи.Докато цените започнат да падат, защото сделките се сринаха, лихвите растат а просрочията се удвоиха.Предстоят интересни времена.

13

toti

преди 5 месеца

Чудни ске ние Българите...Пари нямат,копуват саборетини и дават луди пари да ги възродят и дадат живот...чист ,,мазохизъм''!!!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Едвам се отървах от апартамента в София, то не става за живот от презастрояване. Някои явно се адаптират или им харесва.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Не цените са високи, а доходите са ниски. Другата беда е варварското презастрояване на хубавите квартали в големите градове и живописните райони в провинцията.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Продавам в Люлин , изгодно 1800 евро на квадрат и няма обаждания .Не мога да си го обясня

9

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте ги милионерите на снимката . Нямат пари да си оправят покривите и това на пъпа на София . Сигурно си мислят ,че не се виждат ама техниката напредна

8

Анонимен

преди 5 месеца

Сега една ППеперстка по НОВА обяснява как цените били 3 хиляди евро и трябвало да се вдигат данъци, тази явно не знае, я средната цена е под 2 хиляди евро.

7

Анонимен

преди 5 месеца

По малко от 5000 евро са София и 3500 евро за провинция не признавам !

6

бл.134 в Zап. парк

преди 5 месеца

Голяма изненада ! Те това искаха и го предизвикаха .Нормален човек , да не може да си вземе първо жилище още 100 години.Пенсионери и рентиери забогатяха , за сметка на изчезващото младо и работещо население . Сега могат да пратят и българската армия там където пращат оръжие, за да се избиват десетки хиляди .Долу ЕЦБ и Ек

5

Анонимен

преди 5 месеца

аха да паднат цените *** не. ДС да вдигне данък сгради и смет 10 пъти. Цените няма да паднат, но тарикатите ще се набутват.

4

Ядрен вампир Z

преди 5 месеца

Аз купих преди 5 години един за 130к.евра.Сега спокойно мога да го продам за 160к.

3

преди 5 месеца

Ти умствено си сринал, за имотите не знам

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ооо, тука копейките чекат да се сринат цените ама они не сакат

1

Кутиен плъх

преди 5 месеца

Га стига с тия кутии за половин милион да 2 стаи, га нема толко народ, га народа са топи под 6 милиона, га лакомия българин да има имоти, га едно кафе не е пил, едни чорапи не е дал да благотворителност, 1 лев не почерпил некой. Га ще са наяде комплексара балкански та ще се оповръща с тулите дето е ял и преял. Мизерния бугаран, живее в 1 стая, га се фали че има 20 стаи, га спи сигурни във всичките едновременно простака ***