7

Анонимен

преди 5 месеца

така сметнах, 3,6 процента от нивите ми изгоряха тази година а дори аз нищо не съм палил. Двама трима палят в селото. Даже единия го знам, не може все неговия храсталак да гори.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не ми сметнете пропагандата във футболни стадиони, нищо не правите.

5

Анонимен

преди 5 месеца

корсика е малка

4

Анонимен

преди 5 месеца

В природата пожарите са естествено и здравословно събитие. Проблем е човешката намеса, когато с години се предотвратяват пожари, натрупва се огромно количество горима маса, и когато се случи подходяща обстановка, пожарът е неовладяем и унищожителен. Нормален горски пожар изгаря храсталаци, тук-там паднали стари дървета и фиданки. Големите дървета оцеляват. Ако обаче от десетилетие са се трупали горими материали поради "превенция" - ненужна и вредна човешка намеса - накрая нищо не остава.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Площта на Корсика е 8772 кв.км, което прави квадрат 93х93 км, и не е чак толкова много, колкото изглежда в заглавието, защото в Европа /географски/ попадат части от Турция и Украйна, както и балкански държави. Обаче ... по-нататък, сметките се обръщат, и става ясно, че се отнасят само за територия от континента Европа, които са в ЕС. Схващате ли обработката? Само който е в ЕС, той е в Европа, и само той се нарича европеец.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Зелената шарлатания няма да мине, дами и господа. Запомнете го.

1

Зелен Демократ

преди 5 месеца

Е, колкото можахме запалихме и изгорихме, 2023 повече, за 2024 предвиждаме истински рекорди