29

Реалист

преди 5 месеца

До Бай Танас: Па то има ли някой нечервен във властта бе!? Или синче, или внуче?

28

Бай Танас

преди 6 месеца

Червените кметове колкото и проекти да пратят пари няма да видят. Да си правят сметката следващия път дървените глави, които са си ги избрали

27

карачанаков

преди 6 месеца

Абе пишете че тая все скачала ,ами уточнявайте ги тези работи нависоко ли ,на дълго ли скача.Но права си е да скача щом си е дала д ъто под наем на Решетника и не изпълни ли заръките може да скочи я от 6 етаж или зад борда на някоя лодка ,както често го правят в Русия.

26

ДТМ

преди 6 месеца

абе корни , колко българи обрекохте да нямат ток , вода , хляб , на колко българи подобрихте живота , на колко българи откраднахте парите и ги изнесохте с куфарчета , на колко българи отнехте правото на труд като затворихте работещи предприятия и после ги приватизирахте ??? списъка е дълъг ниноваааа !!!

25

Анонимен

преди 6 месеца

Аман от такива"българки",които използват страната само за келепир.Кака и в Англия,племенницата женена за англичанин,Рафаел в САЩ...

24

Ха-ха

преди 6 месеца

Общините с червени кметове са лесни. Могат да разчитат на ленински съботници и самооблагане. Но на другите ще трябва да се дава от бюджета

23

Нагъзян Изотзадзе

преди 6 месеца

Корнелия може да скочи само пред бързия влак за Видин!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Ами ДА. "Готви се ограбване..."също като вас и висшият ешалон на БКП започна подготовката на така наречената приватизация-великото плячкосване и грабеж на създаденото от народа. И не само-всичко създадено и природните ресурси стана собственост на бившите комунисти и чаламбите им. От капиталист става демократ, социалист, че дори и комунист, но "Пази Боже" от комунист да стане капиталист-яде, лежи и нищо не прави от заграбеното.

21

Бандерас

преди 6 месеца

Милиони щели да останат без вода и ток. *** верно ли бе другарко Нинова?

20

Разбира се

преди 6 месеца

Че пари ще получат тези които имат подготвени проекти. Другите като искат пари и не са готови да вдигат данъци и да търсят варианти. Защо ние ще им плащаме масрафа. Никакви обяснения не и се дължат

19

uha

преди 6 месеца

То по-ляво управление от това на ПП не е имало. БСП-то колко и да се бият в гърдите ,че са леви, като управляват да си десни. Примерно 10% ДОД за всички е най-дясната мярка дето може да се измисли. Г.Гергов плаща 10% и толкова плаща кака Пена с мин.раб.заплата,дето му чисти офиса. Това си е БСП - на приказки леви, на дела десни...Да са вдигнали мин.раб.заплата? Или мин.пенсия? И не питам и не чакам отговор от кака Ви Ниновица.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Госпожа лъжа в акция .Нинова всеки ден идваш с нова акция да всяваш в паника ,банална си.

17

Коста Късий Копейкин

преди 6 месеца

Мен този въпрос не ме интересува, защото ние взехме само един клетий кмет.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да дадем държавата в ръцете на Нинова, Тошко и Костадинов, за да ни спасят от американското робство и да сме добре под руски флаг.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Да преведем, лелката иска за БСП кметовете пари по модела - вие ги дайте, пък ние ще видим какво да ги правим (или как да си ги разделим?).

14

Хахаха

преди 6 месеца

Нинова я тресе яко параноята.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки граби,когато може.Като няма Техноимпекс,какво да грабят.Изпий една Крушовица,дрогарке!

12

Другия път,

преди 6 месеца

като гласувате, помислете кой може и с какво да ви сложи крак след избора. Защото не е работата да изберем на леля Ричка момчето, а човек, който ще изпълни обещанието. Примерно, край на далаверите на лошите. Снощи гледах два филма на тая тема, единия с Ален Делон, "Смъртта на един негодник", другия с Дензъл Уошингтън, "Закрилник". Само схеми, корупция, далавери и много трупове. Накрая добрите победиха. Нинова е фукла и търси внимание. Ама ниц.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Не е ограбване а преструктуриране на бюджета. Тая година ще затягат коланите

10

Радослав

преди 6 месеца

А кога бе Нинова? Вече сме края годината, кога да си подадат данните, че да се изготви държавният бюджет, че и да се гласува? Нали после ще писнеш, че бюджета не е приет за следващата година? ПП, че са *** е факт, ама и ти не си много далеч от тях! Общините ако в края на ноември не знаят какво ще правят догодина, значи нищо не са правили през тази календарна година!