56

Лекар ихтиманец

преди 5 месеца

И тоя иска бело!

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тоз иска да каже, че ЕС ще произведе до пролетта общо 1.3 млн снаряда ли? Амчи те нуждите (доколкото знам от щенията на ВСУ) са за 5 млн. на месец! Значи, не помага много ЕС, слаба работа )))

54

Анонимен

преди 5 месеца

България падна на 80 тото място в света докато е в ЕС! Защо Евросъюза не ни помогна да стигнем 75 тото поне?!? За нас някой милиард?!?

53

Анонимен

преди 5 месеца

А сетете се сега кой произвежда руски стандарти снаряди?!? Жокер: Не са западните страни.....

52

Анонимен

преди 5 месеца

На 3.11. в Деня на артилерията 128 украинска бригада е строена за награди. Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11. в Деня на ракетни войски и артилерия на РФ 810 бригада на РФ е строена за награди. Украинците убиват 25 и раняват 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артил. единици, 7 дрона, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 спец. техника

51

Какво следва

преди 5 месеца

До момента ЕС са доставили 300 хиляди снаряда. Не е за вярване, че до пролетта ще доставят още един милион, за да го докарат общо милион и триста хиляди. Но то обещаването не е като даването.

50

славянин

преди 5 месеца

Северна Корея има повече артилерийски снаряди отколкото дж.нд.рите произвежда заедно! Бандеровците казват, че севернокорейските снаряди летели доста тихо и затова най-много се страхували от тях!

49

Накратко :

преди 5 месеца

Пролетната контраофанзива 2023 се превръща в пролетна контраофанзива 2024... 2025...2029...2038...2049...2105...

48

Анонимен

преди 5 месеца

Абе тия да не би еленски да ги е събирал на пица парти, че говорят такива г..лупости?

47

Истина

преди 5 месеца

единственото ЕС не праща хора в тази война, иначе си е САЩ-ЕС срещу Русия, но без оръжията които може да сложат край на цялата земя. Жалко за украинските и руските момчета!

46

Пояснявам

преди 5 месеца

ЕС обеща 1 000 000 снаряда за Украйна през 2023, достави една трета. Комунистите от КНДР не обещаха нищо, а доставиха над 1 000 000?

45

Анонимен

преди 5 месеца

И 1,3 млн. сълзи на копейки

44

Хунка

преди 5 месеца

До Ром"с---- Украйна е част от Европа и заедно с Беларус ще влезат в ЕС до 10 години. Приеми че операция ''Барбароса'' не е приключила.

43

Ром"с

преди 5 месеца

Само някой да обясни от брюкселски бюрократи и шефове-защо ЕС тъй яростно и активно помага на Украйна,като нито те са в НАТО,нито пък има сключен договор за ненападение между ЕС-НАТО и Украйна ? Само без изтръкната плоча,че са за свободата и правата ..за демократия...,толкова много регилнални конфликти има по света,а ЕС не се застъпва и помага!? Какви са интресите на ЕС в Украйна и ЕС НЕЗАВИСИМИ ЛИ ,АКО НЯМА тв Украйна интереси,какво "дири" там..?

42

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 47 Една молба до апелативен съд в БГ за политичско убежище и толкоз с тази "Велика" идея.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Ще даваме още бронетранспортьори на украъна. И ще ги плащаме на сащ. Така всички ще са доволни. Парите в сащ, БТР ите в украйна, за нас кредитите.

40

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРОЯМ СЛАВА!

39

По същество

преди 5 месеца

Две години не стигнаха толкова, до пролетта ще стигнат. От обещани 1 милион, доставихте 1/4 за година, и то от резерви. Много сте големи.

38

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "По тази логика Украйна се бие срещу Китай, С. Корея, Иран, Сирия и няколко държави от Руската Федерация". Много детска логика. Киевският режим получава разузнавателни данни от САЩ и Великобритания, Благодарение на Старлинк терминалите на Мъск има интернет на фронта и командните центрове на ЗСУ получават директно целеуказване от Пентагона. Натовски "отпускари" се бият за ЗСУ. Оръжието не е по-малко и не е украинско, а натовско. А Войната е прокси, като тази в Сирия.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Русия се биела срешу 50 държави? А кво ще кажете по въпроса че украинците се бият с три пъти по малко оръжие? По тази логика Украйна се бие срещу Китай, С. Корея, Иран, Сирия и няколко държави от Руската Федерация! А? СЛАВА УКРАИНЕ! Ще берете яд! Хапете си г-ъ!