55

do 67

преди 5 месеца

Да ще карат само на руски дървеници и евентуално дървеници от Беларус или от Северна Корея. То путин, бил голем шегадция бе брат. Направо да умреш от смех. И адолф хит,,,ер......беше същия шегаджия като путин

54

Анонимен

преди 5 месеца

"Искат от Русия да спре войната по време на олимпиадата обаче няма да я допуснат до участие в игрите" - - - Президентът Путин се пошегува, че недопускането до участие в игрите има положителен аспект: Руските спортисти няма да внесат в Русия френски дървеници.

53

Анонимен

преди 5 месеца

За Олимпиадата в Париж през 2024 г. е нужна резолюция на ООН срещу дървениците.

52

Петър

преди 5 месеца

Празни думи от празни хора... Как ще спрете агресията, терора и убийствата с думи и хартийки? ООН от години е изпразнена от съдържание организацийка, в която разни хрантутници вземат огромни заплати за нищоправене и алабализми....

51

ммда да...ама не!

преди 5 месеца

"призоваваща страните да спазват олимпийското примирие по време на Олимпиадата" Това включва ли спиране ротацията на войскови части, изграждането на укрепления и всякакви други военни дейности? По скоро не, така че кой е луд да дава предимство на съперника!

50

Идеята

преди 5 месеца

В древността е била да се спрат воините, а съперниците да премерят сили на полето на игрите. Русия не е допусната до игрите, така че няма как да стане това.

49

АНГЕЛ

преди 5 месеца

Колко са долни и цинични. Искат от Русия да спре войната по време на олимпиадата обаче няма да я допуснат до участие в игриге.Дано точто тогава да зачаткат Киев както си трябва!

48

Tangra

преди 5 месеца

Толкова време унижавате руснаците да отиват на олимпиада без знаме и отбор. Американците са майстори на допинга. Видяхме всичките им атлети са болни от асма. Няма спиране. Бой до дупка.

47

Анонимен

преди 5 месеца

До до 44 Бай Дрън . Те щото САЩ и Наглобританците така са заобичали мира че са чисти и невинни като ангелчета ... САЩ е най-големия търговец на оръжие в цял свят и от ВСВ до днес са причина за над 120 военни конфликта по ЦЯЛ СВЯТ... А техните съюзници наглета официално са нахлували с армията си в 90% от страните в света .... Абсолют ни Шампиони пред които Русия е направо като аматьор . така че като питаш кой обича войни гледай на Запад а не на Изток.

46

гадни лицемери

преди 5 месеца

Олимпиадите не трябва да спират войни , не трябва да има войни , бовечеството трябва да спре войните , защото политиците не желаят , напротив подпалват ги , като ползват хората като ресурс .

45

Анонимен

преди 5 месеца

ООН трябваше да включи в резолюцията и политиката да не се смесва със спорта, като не се допускат държави да участват в олимпиадата в Париж.

44

до докато е жив

преди 5 месеца

Путин днес го има,утре няма да го има,но докато сащ имат господстващото влияние над света, НИКОГА няма да спрат войните.Всичко друго са приказки на Шехерезада-имат един луд човек,който иска да избие света и добре че са сащ,за да го спрат..колко ли малко гънки трябва да са ти останали,за да вярваш на тази мантра,след като ФАКТИТЕ когато говорят и Путин и Байдън мълчат-150 войни,къде явно, къде косвено участие на сащ и ако го няма Путин или арабите,горко ни майка на всички нас,трябва да има "зло"

43

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютно инфантилно изказване. Фактите сочат, че точно покрай олимпиади избухват нови конфликти...

42

Анонимен

преди 5 месеца

Както е тръгнало тогава може да започнат всички войни по света.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки ден без войни по света са милиони долари загуби за САЩ.

40

ами

преди 5 месеца

"Олимпиадата в Париж през 2024 г. спира всички войни по света" УжасТТТТ, хамерика как ще живее без войни?!? Добре че е само за месец......

39

АнонимеН

преди 5 месеца

И ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЯДРЕНА ВОЙНА ДА ЩЕ ИМА ТАКАВА ТАКА Е СПОРЕД ПРОРОЧЕСТВАТА НА НОСТРАДАМУС НО ТЯ ЩЕ Е ЗАРАДИ ЖЪЛТАТА РАСА И Е ОКОЛО 2029-ТА ГОДИНА . НАЙ-ВЕРОЯТНО КИТАЙ ЩЕ ПОЛЗВА ЯДРЕНОТО ИЗОБЩО НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ КИТАЙ И ФАНАТИЗМА ТАМ КОЙТО Е СТЕПЕН НА ЛУДОСТ МАО - ИЛИ СТЕПЕН НАПЪЛНО ЛУД! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Я ВЗРИВИ ЗАЕС Я НЕ И ТОЛКОВА, НО КИТАЙ ЩЕ ПОЛУДЕЯТ АКО ТАЙВАН ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ! СЕВЕРНА КОРЕЯ НЯМА ЯДРЕНО ТЯ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЯДРЕНИТЕ ПРОРОЧЕСТВАТА НА НОСТРАДАМОС :D

38

докато е жив

преди 5 месеца

путин ще има война. това се признава вече от всички. и си задаваме въпроса--това нормално ли е ? едно психясало същество да прави войни и всички други да страдат.

37

до 44 Бай Дрън

преди 5 месеца

Ами руснаците ги кефят войните. Те винаги се готвят за война, а после нападат. Тях резолюции не ги касаят.

36

Бай Дрън

преди 5 месеца

И още нещо да попитам. Страни, които не са допускани до олимпийски игри като Русия, трябва ли да изпълняват резолюцията? Питам за един зелен гущер в Киев.