8

Анонимен

преди 9 месеца

А да ли обичат боя?

7

Анонимен

преди 9 месеца

В университета имах колежка, която всяка седмица оставаше без пари и ми искаше заем.Слад като се видим се правеше на ударена и така няколко поредни месеца, докато един ден трябваше да й го кажа директно, че вече прекалява с вземанията и ми е неприятно аз да я подсещам.Да си иска пари от родителите.Да добавя, че беше зодия Дева.Естествено, че щом като не работиш заем не си способен да върнеш, че и с какви очи въобще искаш заем?!

6

Написаното в №7

преди 9 месеца

не се отнася за дребни заеми, например колега е вдигнал температура и се нуждае от дребна сума за такси. Отнася за по-солидни суми. Не споделяй какви спестявания имаш, за да не ти досаждат нахалници, използвачи или неудачници, които вечно се нуждаят от нещо, защото не са способни да го постигнат с труд. По-тежко е когато те молят да станеш съкредитоискател или гарант за голям заем. Откажи с думите "Имам принцип да не поемам риска да задлъжнея на банка!" И да се обиди, не си длъжен да се жертваш!

5

Научете се

преди 9 месеца

да казвате "Не!" Парите са вашият овеществен труд, както и този на евентуалните ви наследодатели. Да ги дадеш някому и той да не ги върне означава, че все едно си му станал роб. Може да дадеш пари назаем само при изключителни случаи, при които от твоята помощ зависи здравето, живота или друго суперважно нещо за много близък човек. Но бъди наясно, че е възможно никога повече да не видиш тези пари, защото онзи, който ги няма в момента вероятно изобщо не е способен да ги спечели.

4

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 3 Виждал си много пари само насън. В реалността ще ги видиш през крив макарон.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Доста хора попадат в тази категория и според мен това няма връзка със зодиите.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Близнаци съм. Всяка банка ме търси и първата ще ми даде 2-3м кредит заради огромните ми доходи. Не, никога не мога и да си помисля да взема нещо и да не го върна- АБСУРД! Нали няма да мога нито да спя, нито да съществувам!? Именно затова и съм успял в живота, прочее и не съм жалък бачкер с 3-4-5к заплата в склада или шофьор на баничарка.

1

Itso

преди 9 месеца

Имам приятелка везни, наистина постоянно ми иска пари и после ги връща в натура, не в брой, но мен ме устройва.