Снимка: iStock

Случвало ли ви се е да заемате пари на приятел, само за да разберете по-късно, че това се е превърнало по-скоро в еднопосочна трансакция и той всъщност съвсем е забравил, че ви дължи пари и изобщо няма намерение да ви ги връща? Астролозите често наблюдават определени модели във финансовото поведение на хората въз основа на техните зодиакални знаци. Разбирането на тези модели може да даде ценна представа защо някои зодиакални знаци са по-склонни да взимат пари назаем, но не и да ги връщат.

А ето и кои са четирите астрологични знака, които най-много обичат да се разсейват, когато става въпрос да си връщат заемите:

Близнаци

Близнаците са известни със своята очарователна и гъвкава природа. Хората от този комуникативен въздушен знак са страхотни в създаването на връзки и контакти, които да са им от полза, но може да им е трудно да поддържат финансови граници със своите познати и близки. Импулсивната, любопитна и постоянно променяща се природа на Близнаците може да ги накара да станат склонни да искат и да взимат пари назаем, без да осъзнават напълно въздействието върху техните взаимоотношения.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase