127

Не знам

преди 5 месеца

за какви санкции говорите, Германия, Италия, Австрия, Унгария, Нидерландия, яко внасят петрол и газ от Русия, само ние Българите прилагаме санкции и ще гризнем дръвцето ама яко.

126

БабаВанга:ВсекиПлаща

преди 5 месеца

На 3.11. в Деня на артилерията 128 украинска бригада е строена за награди. Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11. в Деня на ракетни войски и артилерия на РФ 810 бригада на РФ е строена за награди. Украинците убиват 25 и раняват 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артил. единици, 7 дрона, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 спец. техника

125

Анонимен

преди 5 месеца

Да, само дето средната заплата в Москвето е 650-700 долара. Е що се не преместите при братския ви народ ве копейки, що висите в пропадналия ЕС? Що ония колхозници драпат да купуват имоти в ЕС ве копейки? Що никой неще да ходи да живее в руската мизерия та дори и вие? Щото сега 4 месеца преди изборите там се такива глупости ше виждаме до къде джуджака не захапе пак кокала ли?

124

Анонимен

преди 5 месеца

Тъй, то щото в Индия където и да копнеш, навсякъде газ и нефт излизат. Може пък да си е там намерен тоя газ. Индийски! Хехе, и боядисаните канарчета вярват на това. Затова политиката за затъпяване на електората е повсеместна, за да им вярвате.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Да живее братският руски народ! Те дето не лишават от приходи руснаците, ами даже обратното. Сега например Германия купува индийски газ. Направо казано- Пак руски газ, но през посредник в Индия. Фирми, принадлежащи на руският елит, които си слагат надценките. Затова и рснаците небързат да победят фашагите. Трупат несметни богатства, а вас ви разправят, че са зле от санкциите.

122

До 132 Анонимен

преди 5 месеца

Да рублите станаха кът! Валута имат бол и трябва да бъде инвестирана!

121

Анонимен

преди 5 месеца

"данните на руското Министерство на финансите показват..." След това вече е безпредметно да се чете. Колхозниците да си стоят в Азия и въобще и да не идват в Европа. Ама не знам що си не стоят в рая ами все за ЕС драпат да купуват имоти? Да правят каквото си искат, никой даже вече не му е и зор.

120

Анонимен

преди 5 месеца

кой е кремъл и защо трябва да знам за него?

119

eдин

преди 5 месеца

Упорито наближава момента в който БРИКС ще наложи санкции на ЕС и САЩ. За голямо учудване.И те за разлика от европейските ще имат мигновен и бърз ефект.Достатъчно е Китай да удвои цената на електрониката а Русия на нефта газта и край - умрели сме вече

118

Боби

преди 5 месеца

До rambaldievskievich Ами Русия отряза САЩ от доставките на Ядрено гориво. Китай няма да продаде на САЩ защото едвам успява за себе си да произвежда(Говорим за Цивилно ядрено гориво) Франция може нещо да продаде но пък и взеха основните находища в Африка и изпитва огромни трудности. И това е само един елемент от менделеевата таблица или по-точно Уран-235. А да споменавам ли Газ Неон с който работят машини правещи чипове за западните електронни джвъчки от АЙплатих до Супер комповете на НАСА!!!

117

Анонимен

преди 5 месеца

Даже г-20 искат среща с Путин, която ще се състои съвсем скоро. По видео връзка, разбира се. Но се съмнявам, че Путин ще благоволи да се разговаря с тези нищожни мъпети. Вероятно ще прати пак Лавров. И, забележете, никой не пита Зе, а уж конфликта бил между Укра и Русия. Дали?

116

rambaldievskievich

преди 5 месеца

Тези санкции не действали, онези не действали... Тоя Запад трябва да вдене най-после, че с п,о,д,п,и,ч,к,о,с,в,а,н,е, т. е. с половинчати мерки няма да стане. Прекъсване и отрязване на всякакви, ама на абсолютно на всякакви връзки, комуникации и каквито и да са взаимоотношения с русия. Изобщо, свободният свят трябва всячески да способства за разпадането в обозримо бъдеще на русия (с малка буква р). Иначе въобще няма да има повече свободен свят.

115

Анонимен

преди 5 месеца

От статията се разбира, че Китай и Индия си купуват нормално руски петрол. А къде е анализа кой купува останалата част? Това са двойните стандарти на колективния запад. Изкупуват каквото могат, и после се жалват че приходите на Русия се увеличават. И тая министърка на финансите на САЩ, като е толкова умна и разбира как са нещата в Русия, що не вземе да намали трильоните задължения на САЩ?

114

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС е реално вторият по големина вносител на руски горива след Китай. Какви санкции, какви пет лева? Санкции спазват само такива като нас, за да можем да купуваме от посредници, които да трупат богатства на гърба на бедните!!!

113

Насрания русуфил

преди 5 месеца

Си вярва че санкциите не работят.. Както си вярваше че Запада ще се срине

112

Анонимен

преди 5 месеца

Руснака...както и да го ограничиш...той ще е доволен и ще мълчи....сто и повече годишна политика и роботите са налице...

111

Анонимен

преди 5 месеца

До като има Тоталитарни държави ...винаги ще е така....винаги..

110

Гошо

преди 5 месеца

Само наивници и тъ.панари могат да мислят че санкциите могат да сринат Русия. Те са средство за обогатяване на САЩ И запада.

109

Териториален

преди 5 месеца

Но лишават запада...

108

Анонимен

преди 5 месеца

Нанесен е мощен удар по цели в Одеса: над пристанището имаше колона дим. "Съобщава се за въздушни удари. Чуха се две експлозии в района на пристанището", пишат местни. Има информация и за поражения по пристанищната инфраструктура в района на Вилково.