15

Анонимен

преди 5 месеца

В Швейцария са само хартиени рецепти, българинът втора ръка ли е та е-рецепти, с хартиена винаги навсякъде може да се купи, с е-рецепта човек е зависим от всички негативи. Никъде на запад няма е-рецепти задължителни, а и да има народите им решават.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Без електронни рецепти, перфектно работеща е сегашната система, хората искат да живеят нормално и да се лекуват.. Едни ще имат достъп до лекарства всякакви и ще знаят всичко и диагноза и лечение ще имат, др не. При ковида народа оцеля, ако има нещо подобно какво ще стане с хората, особено с възрастните и по провинцията. Не бива нещо, което хората не искат да се налага на сила.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Хинката забърка една голяма каша! Сега за да ми изпишат един антибиотик си вземам 1 ден неплатен отпуск.

12

Банкеръ

преди 5 месеца

По времето на Ковид се пробваха да лекуват пневмония с витамини и аналгин и резултатите са ясни за тези,които попаднаха в болница.Аугопсии не се правеха,да не каже някой патоанатом истината.Тези,които се лекуваха сами с широкоспектърни антибиотици оцеляха напук на СЗО.С Ел. Рецепта достъпа до истински лекарства се ограничава пак със цел намаляване на населението.

11

Един от многото

преди 5 месеца

Целта на електронните рецепти е всичко друго но не и улеснение и то за всички звена по веригата-пациенти,лекари,фармацефти.Едно безумие,което можем да си пожелаем да не се завръща никога,поне не в този си уродлив вид,в който се появи!

10

Отговор

преди 5 месеца

До Гражданин 7 Нали това е целта , да се захлебят докторите да не бягат в чужбина , а на нас да ни е максимално гадничко.

9

do 7

преди 5 месеца

Знаеш трънки. Бактерията ти очевидно рецидивира и вероятно е резистентна към антибиотика, дето го "знаеш"...

8

Анонимен

преди 5 месеца

"електронната рецепта е огромно улеснение за пациента, за лекаря и за фармацевта"-Улеаснение??? За пациента??? Какво улеснение,след като пак се чака по 3 часа при лекаря??? Напротив-ЗА ПАЦИЕНТА Е МНОГО ПО-ТРУДНО,ЗАЩОТО ЧЕСТО СЕ НАЛАГА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ ЛЕКАРИТЕ,КОИТО ВСЕ НЕЩО СА ОБЪРКАЛИ,И ОТНОВО ЧАКАШ 3 ЧАСА !!! ТАААА КЪДЕ Е УЛЕСНЕНИЕТО ЗА БОЛНИТЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА!? ОГРОМНО УЛЕСНЕНИЕ-ПОДИГРАВКА!

7

Х.

преди 5 месеца

До 7. Да!

6

акудии

преди 5 месеца

България всички си правят резервации за отпуските в чужбина и по острови онлайн плащат онлайн пазаруват онлайн в kaufland на кантара си мерят сами плодовете плащат с карти но когато дойде време рецептите и всички други институции да станат електронни е проблем ЗАЩО. Ами защото не може да се лъже и да се правят схеми и далавери както и да се взимат рушвети

5

465

преди 5 месеца

Имал съмнение в компетентността на хората.Как и защо да проработи е-рецептата.Всичката Мара втасала и е-рецептата щеше да ни направи много специални.Събират се пари правят се дарения за болни хора ,които не могат да ги лекуват тука не защото хората са некомпетентни ,а защото някой друг е некомпетентен.С Е-рецептата няма да се излекува никой.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Защото аптеките крият лекарствата ,от като забраниха инсулина и антибиотиците ,в аптеките ги има тези лекарства ,ще видите че след нова година пак че изчезнат

3

ОБЕКТИВЕН

преди 5 месеца

Ти докторе,беше министър на здравеопазването!Защо не въведе електронната рецепта и други неща в здравеопазването?Прибра си и ти каквото искаше и си замина по живо по здраво.Колко е платеният ти преглед?Защо въобще канят провалили се министри,които са имали властта и не са решили на йота проблемите.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Щото няма далавера

1

He тpий, бe!

преди 5 месеца

Cлaвa Aлa-бaлe!