14

Ангелина

преди 5 месеца

Прокуратурата на Италия счита "Ндрангета" за най-могъщата мафиотска група в страната" Нашата най- могъща мафиотска група се намира в НС ,които ги обслужват всички правораздавателни и правоохранителни органи и в изпълнение на техните поръчки от всякакъв характер ,действат ,като ОПГ от мафиотски тип. За това няма справедливо наказани и въдворени в специализирани заведения със строг режим ,защото служители в мафията ,няма как да предявяват обвинения на своите мафиотски шефове - "политици "!

13

Риторично :

преди 5 месеца

А у нас кога ще осъдят управлеяващата вече 34 години м*а*ф*и*я?!?!? Ще ги чакат да се споминат от старост или да се избият помежду си?!?!? Или Посолството ще реши кой кога и къде...

12

от: Пицария Верди

преди 5 месеца

Всеизвестно е че във всяка държава съществува Мафия,която е наричана ,,индърграунд във почти всички държави по света.Във България му викат по-меко ,,сенчестия бизнес",а на главатарите ,,сиви кардинали управляващи държавата.Фрапиращото е че България има Мафия,но си няма държава.Това е най-уникалното за България.На практика няма държава,защото ,,сивите кардинали",във болшинството си някакви дядки със тежки пагони командват всички видове контрабандни канали,и цели икономически отрасли.Българоубийци

11

Анонимен

преди 5 месеца

Начи тези мафиоти са в Шенген, а за нас не може?

10

Булгарфиот

преди 5 месеца

Тие тука управляваме държава от 30 години, а ония аматьори ги осъждат! Хехе

9

Анонимен

преди 5 месеца

Тези като са съсипали толкова човешки живота не е ли редно да получат смъртна присъда. Нещо в цял свят е съсипано правосъдието. Щом си убил човек, трябва да отговаряш със собствения си живот.

8

бг смешки 2

преди 5 месеца

нашите се стелят убиват по между си ! защото плащат на пркоратурата и политици ! няма кой да ги пипне докато не ги гръмнат разбира се !

7

Анонимен

преди 5 месеца

тук мафията управлява, подхвърли подкуп на Иванчева и владее и общината

6

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 3 - Въртят бизнеса, ако има вероятност да излязат скоро. Да си чувал лафа "вождове мнгоо, индианци малко" - нещо такова. Не можеш ли да излезеш, освен ако нямаш силан рода навън, ще останеш на помощи от по-нови членове. Нещо като "респект за старите кy4eта, но нищо повече.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Имам познати в Италия. Всичките приказки за упадака на мафията, са като през 40-те, 50-те, и 60-те, когато на практика правителстовто е отричало същестуването ѝ.

4

За тия

преди 5 месеца

Където питат у нас кога, отговорът е никога. Мафията в България си има държава, така че....

3

Анонимен

преди 5 месеца

А у нас - кога???

2

Анонимен

преди 5 месеца

Да и ? Те шефовете на мафията лежат в 5 до 7 звездни затвори и от там си въртят бизнеса .

1

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов, Пеевски? Кога и у нас за тях щя има затвор?