16

бай Наш

преди 6 месеца

другари журналисти излагате се, корабът е каркериър а не танкер. Като не знаете питайте, не повтаряйте като папагали написаното в интернет.

15

разумен

преди 6 месеца

Не забъркваите България в чужди военни конфликти . Това не са проблеми на българите . Стига простотия . Проблема е на българи които доброволно са се качили на рисков превоз Да се оправят

14

Лагрестин

преди 6 месеца

Всеки който отвлича невоенни лица е терорист и с него следва да се воюва докато не капитулира или не бъде унищожен.Някои фанатици се опитват да печелят предимство чрез терор.Само че,така не само,че няма да спечелят ничии симпатии,ами ще настроят нормалните хора срещу себе си.Не може да отвличаш мирни граждани,а да търсиш съчувствие,че си бомбардиран.Щом някой върши беззаконие и не подбира средствата,с него следва да се действа бзпощадно.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ги върнат през някое емиратство. Корабът може би ще се секвестира.

12

александр морозов

преди 6 месеца

Ако беше от пернишко, Хутите нямаше да имат шанс да наближат кораба. Другия път японците да не бъркат Перник с Петрич, че ке го ядат винкелоТ.

11

Do 12

преди 6 месеца

Такива дядковци като теб няма нужда да се изказват, защото ви сърбаме попарата последните 30 години. Видяхме ви че за нищо не ставате. Така че гледай си старините, пий си ракийката и не се занимавай ни с политика, нито с войни, нито с икономика. Седи си с бабата и ходете на село

10

Анонимен

преди 6 месеца

До 10. Ако се наложи, ще отида, малко съм стар, обаче. 65 години живот разбрах едно, русия трябва да бъде заличена

9

5

преди 6 месеца

Може и не всички випускници на военоморското училище да не излизат военни, което далеч не значи, че спонсорите на училиюето нямат достъп и влияние и до неговите база, учебни програми, и до психическата обработка на обучаемите и до действията на випускниците му.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на тоя Мирчев, не, че го знам, кой е, но война срещу русия, подкрепям

7

Анонимен

преди 6 месеца

Обаче, простьо вижда британци, американци и евреи навсякъде и го е страх от тях, той естествено ще отрече. А, да и рептили, дето от хилядолетия се мъчат да ни таковат, таковата, пък все нещо не им се получава. Баси простите рептили, баси кухия българин.

6

пожелание

преди 6 месеца

На 38 год. капитан на такъв голям кораб ,и то японски - чест и почитание !! Значи е много го знаещ и можещ. Дано пуснат екипажа живи и здрави !!

5

Анонимен

преди 6 месеца

До 5, Военно морското има и гражднаски специалности! Не всички излизат военни.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Стана ли ясно на поне полоината българско пълнолетно население, че военоморското училище на практика е приватизитизирано, че кадрите му са елемент на британо-израелска структура и че няма никакви военни тайни в това уж военно училище. Че цялата флотилия на практика от уж българската армия е на пряко чуждо разположение. Ето по този начинм стъпка по стъпка , усвояват и Украйна.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Продали са кораба с колите на пиратите. Трябва да се види какви автомобили са превозвали, Да не е цял кораб пикапи Тойота...

2

баба мара

преди 6 месеца

в този раион има 4 американски самолетоносачи да спасяват екипажа на корабавсичко това е заради тях и тяхната политика в този раион

1

Анонимен

преди 6 месеца

Мирчев каза по телевизията, че България е във война с Русия и Хамас. Какви гости са българите? Мирчев ги направи бойци срещу Русия и Хамас. Мирчев ни въвлече във война и обяви война на Русия и Хамас.