18

ПП-ДБ бюджет

преди 5 месеца

Вземаме заем и даваме. След нас потоп.

17

Аха

преди 5 месеца

КНСБ и те в сглобката. Асен разбира от финанси, колкото аз от космическа техника, а онези от КНСБ и те капацитети излезнааа.

16

АМИ

преди 5 месеца

ОТ КЪДЕ ВИ НАПРЕГАТ-ОТЗАД ИЛИ ОТПРЕД-НЕ СТРАХУЙТЕС

15

Ама

преди 5 месеца

Ваш е по ваш не можеше да бьде

14

Мисля

преди 5 месеца

Го моето си е добре гледай си твойто

13

Финансовата

преди 5 месеца

Доходност на Ралица достига умопомрачителни висини в омразната реч и не само в явните намерения

12

Анонимен

преди 5 месеца

ще връщате ли комунизъма?

11

Анонимен

преди 5 месеца

КНСБ доскоро беше под шлифера на Боко. Изведнъж се сети, че се занимава със синдикална дейност....

10

Анонимен

преди 5 месеца

До 7.Няколко държави изпълняват критериите от Маастрихт.Истината е че в нашия случай колкото по спазваш 3% дефицит и нисък дълг.Държавата изчезва .След 12 годишно управление тиквата направи минималната заплата 300 евро.В Румъния е два пъти по висока.Я кажи кво ше стане ако до 2036 намалее с още 1 милион души?Щото за 12 години под управлението на тиквата намаляхме с 1 милион.Кой ще работи ,кой ше плаща данъци,кой ще плаща пенсии ?

9

Анонимен

преди 5 месеца

До 7./ Колко са добри ПП и колко щедри! Ще увеличат заплати, пенсии и каквото може там да се увеличи, ще дойдат ГЕРБ , няма да могат да изпълняват силно популистките зададени параметри и ето, че се прехвърлят проблемите от болната глава на здравата и ГЕРБ стават лошите с тази силно прозрачна алабалистика./По времето на ГЕРБ намаляхме с 1 милион бе ефенди.Добре е да се правиш на политически коректен,но не остана тук никой да работи.Кой ще плаща пенсиите,като тук останаха кучетата и пенсионерите

8

Анонимен

преди 5 месеца

Какво разбира КНСБ повече от нас - неграмотните копейки? Като казваме че бюрека (или там каквото беше) не става, значи не става! УСТАФКЪ, УСТАФКЪ...

7

555

преди 5 месеца

Бюджета е за рибоците!!! Колко са добри ПП и колко щедри! Ще увеличат заплати, пенсии и каквото може там да се увеличи, ще дойдат ГЕРБ , няма да могат да изпълняват силно популистките зададени параметри и ето, че се прехвърлят проблемите от болната глава на здравата и ГЕРБ стават лошите с тази силно прозрачна алабалистика. ПП си постилат червеното килимче на славата и щедростта за следващите избори, а лапнишараните умират от щастие от безценното инфлационно наследство.

6

Анти Тяло

преди 5 месеца

Този за пари и честен човек ще стане!!!

5

Анонимен

преди 5 месеца

КНСБ за пръв път са доволни от бюджета. Толкова много се харчи вече, че дори профсъюзите не могат да си представят по-голямо разхищение.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Конфедерация на независими синдикати но винаги солидарни с управляващите. Защитават работещите или собствените си топли местенца и баснословни заплати?

3

Анонимен

преди 5 месеца

КНСБ -Дайте пари ,дайте пари ,дайте пари.Сега най накрая им дадоха пари и те виждат че като държавата изпълни исканията им ,бюджета я се изпълни я не и голяма част от хората изразяват съмнения за изпълнението .

2

Анонимен

преди 5 месеца

Кога беше Ванчето Григорова плюехте всеки бюджет. Ванчето е няма и почна този да показва какъв подлизурко е

1

am da

преди 5 месеца

Да, пълни глупости,