16

Пепи

преди 5 месеца

Има споразумение, просто плащанията към ПП и ДБ са спрели

15

Диана

преди 5 месеца

Грешка е, че ПП-ДБ е изобщо някакъв фактор

14

123456

преди 5 месеца

То да беше само тва грешката при тях

13

.....

преди 5 месеца

споразумение няма, съешаване има.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Гжо ти с пристъпници можеш ли дасе разбираш.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Мафията и антимафията да се вземат официално? Е, това може да дойде в повече дори за овцете.

10

?

преди 5 месеца

Няма споразумение защото ОС яде нашите данъци, взимат си заплатите и не им пука.Но ако аз не работя в работата ще имам проблеми. Те проблем нямат. Работодателя са им група Овце, които не търсят отговорност, не очакват някой да Работи в общината за тяхно благо или за децата им или за града им.За това няма й споразумение.Защото нямаме навика да търсим отговорност от безотговорното поведение на Общинския съвет на Столицата ни.За това въздуха ще е мръсен, а паркинга ще е в тревата.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Не е грешка, че няма споразумение между двете коалиции, а поредната милиционерска хватка на Милиционера Б.Борисов. Даде първите 9 месеци управление на ПП-ДБ с очакване кабинетът да се окепази и да падне силно рейтинга на ПП, но професорът физикохимик се оказа добър управленец,разчисти министрите от служебния кабинет и заплува,къде добре,къде глътна водица, но спечели изборите в 5 големи градове.Сега ББ иска да го потопи с кратка дерогация,по-скъп и с неотработен технолог. процес петрол и с МВР.

8

Истукан

преди 5 месеца

ПП са измамници, повече вярвам на ГЕРБ. Не, че ГЕРБ са цвете за мирисане, но ПП тотално не стават за властта и са се доказали с многото провали.

7

Икономов

преди 5 месеца

Хахахаха, видяхте ли - жена са я направили доцент! :). Като в цирка, хахахахаххх, големи зевзеци!

6

Анонимен

преди 5 месеца

При следващи Избори,когато и да са,ще дам шанс на Възраждане! Майната им на всички До този момент които Ни " управляват"!!!Не приклонен съм да " размисля"!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Нали видяхме некоалицията до какво доведе-до отлив на гласоподаватели за ПП и извиване на ръце от страна на ГЕРБ.Какво споразумение,какви 5 лв.?

4

Анонимен

преди 5 месеца

Е, как да има? То с Петков не може да се говори. Той винаги знае най-добре!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Голямата грешка е на народа,който за пореден път се показа мазохист и пак си гласува за крадливата мутра,която разиграва останалите и ги изнудва по стар СИКаджийски навик.

2

Анонимен

преди 5 месеца

И как да има такова " споразумение" между Лицемери ме другарко? И едните и другите,едни други,помежду си Не си вярват! За какво се " борят" освен за Усвояване,на Огромен Паричен Ресурс! На някой му дреме,за Обикновеният българин ли? НЕ! Тези Маскари Прекрасно знаят че скоро Ще Паднат! Безпринципи,Принципна " политика" ? Няма как!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Изключи си камерата бе, тъnaк! Целият свят ти гледа гpoзната мyтpa, докато се дзвepиш в екрана! Малееей, колко мегanpocти хора има! И дори сега, в тоя моменти, хем вижда и чете, хем се чуди за кого става въпрос. Ами за тебе бе, за кой друг!