30

Лагрестин

преди 5 месеца

Кораба го правете каквото искат,ако щеше го конфискувайте!Ако обаче не пуснете хората,вие сте терористи и с вас следва да се воюва!Няма такова нещо като принудително канене или държане на хора "на гости".Затова не ни залъгвайте с глупости,а докажете на дело,че не сте главорези и "вълци в *** кожи".В противен случай,всякакви средства срещу вас са оправдани.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Алоу, талибанчето. Българите са ОТВЛЕЧЕНИ, не са поканени на гости, нито са отишли сами. Не ми цитирай тая сура от корана наполовина, защото след нея има други, които признават за гости само мюсюлмани. Другите са неверници и могат да бъдат вземани в робство. Колко будисти, християни, юдеи, шинтоисти, хиндуисти отвличат кораби? Все вашата прокълната религия го прави.

28

а-и

преди 5 месеца

До-Малко за политика-Да,светът вижда колко са ,,добрички''.Виждаме го от години,когато обезглавиха две наши момчета-работещи на камиони,слушаме и ,,войнствените''викове-срещу ,,неверниците''-каквито всички ние сме в техните очи!!!!

27

аноним

преди 5 месеца

Ислямът в човека-е като бясът в кучето!!!-Чърчил.

26

Анонимен

преди 5 месеца

"по ислямските принципи", ще им отделят ли главите от тялата?

25

Малко за политика

преди 5 месеца

До Некъф: За да знаеш какво значи "според правилата на исляма" трябва да си чел Корана. Има го в интернет преведен на български. Чети и ще разбереш. Според Корана вярващите трябва да са добри към гостите си и даже към непознати. ............................... "Сура 4 айя 86: И щом ви поздравят с поздрав, поздравете с по-хубав от него или отвърнете със същия! Аллах за всяко нещо държи сметка.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Българската нация, също като футбола ни, е ударила дъното! Нула съжаление, притеснение или загриженост за отвлечени българи от ислямски терористи. Нула! Все едно коментирате горски пожар в Австралия, засягащ коали. Ако бяха румънци, сърби или гърци, целият им народ щеше да е обединен, а дипломатите им вече да работят по въпроса. Това е загинала държава с някакви двуноги на командно дишане.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Щом е така значи до края на седмицата ще им отрежат зелките. Според Корана всеки неверник трябва да бъде убит по възможно най-мъчителния начин и така правоверния си осигурява билет за рая където го чакат 40 девици като Мия Халифа.

22

@

преди 5 месеца

Добре, този го знаят кой е и от къде дава изявления. Защо не му пратят една ракета да го погребат под сградата и ад видим кой ще е другия който ще се обади?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Хутите отдавна били нащрек за израелски плавателни съдове в Червено море.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Хутите ли са замесени, или хусите?

19

Анонимен

преди 5 месеца

Хусите, кораби с руски флаг ще спират ли?

18

Значи

преди 5 месеца

Гости, ама вързани !

17

Пояснявам

преди 5 месеца

Хутите голи ще изядат покварените саудити. Те свалиха саудитски Ф - 18 с примитивна ракета въздух - въздух от съветската авиация, изстреляна от джип.

16

anonimen

преди 5 месеца

А, чудех се аз защо Саудитска Арабия ги бомби като за световно, а то какво било...сега саудитите ще ги нападнат, помнете ми думата. Сауд са стар еврейски род

15

Virtuozzo

преди 5 месеца

Кирчо аре пак още едни 8000 без кислород !

14

Анонимен

преди 5 месеца

Меркел да ходи да се оправя с тях. Напълни Европа с тези фанатици и те с крясъци Алах Акбар убиваха европейците. Кога този бабугери ще отговаря за всичкото зло което нанесе. Света си беше екстра когато всяка жаба си знаеше гьола. Манталитета, нравите, ценностите всичко е много различно. Мърсотията в която живеят те е убийствена за европейците.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ги нагостят с фурми и чай!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ще се върнат!

11

Анонимен

преди 5 месеца

тоест араби терористи отново са отвлекли заложници. няма израелци, ама ще ги държат? вече се убедих, че тия само тоягата и рязане на тъпата зелка ги оправя.