19

Директно

преди 5 месеца

Този образ, а също други подобни екземпляри като него, те нямат и не трябва да имат място в българското общество. Като е толкова чист в своите твърдения, открит, уверен в своята правота, защо си скрива лицето? Защо? Интересно ми е, а мама и тати, те колко хиляди лева ще дадат на някои адвокат който нас българските граждани, следователно и съда да ни уверява в неговата непорочност на действията на този образ? Срам за нашето общество от подобни образи, срам! Та тръгва още сега при бай Ставри.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Като някой прави простотии и го арестуват, все се оказва, че има бременна жена, малки деца или болна майка. Ами да си мислил. Действията имат последствия.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Аматьорска полиция действа аматьорски на протести и става мазало.

16

Лудия

преди 5 месеца

Да пуснат Васил Михайлов да възпита полицаите на обноски

15

Прокурора на Пелишат

преди 5 месеца

Тезата на обвинението е абсолютен нонсенс! От тук на сетне е без проблем да осъди РБългария на инстанция международен съд! При едни професионални защитници българският данъкоплатец ще трябва да плаща солено...

14

от село

преди 5 месеца

Внимателно погледнах дрешките на този образ. Бая луксозно облечен. В интернет пространството все още няма информация с какво точно се занимава този образ, образование, къде и как е учил, родители и т.н.

13

Някой

преди 5 месеца

До от района на Дунава. Славиш се с хралупа на раменете си. За убийство пуснаха един срещу 5000 лв. А този страшния престъпник в ареста. В ареста трябва да са полицаите-мутри. МВР предварително е планирало всичко и затова са махнали индефикационните номера за да не ги разпознаят после. Но то трябва и акъл.

12

Мнение

преди 5 месеца

Представете си само неговите твърдения - жена му е бременна, а то пазарува (!..) подарък за нея. Глупости. Когато жена му ражда и се грижи за детето, той също трябва да бъде възпитаван от батковци в затвора и да изпитва болките които негова жена е изпитала по време на раждане. Никаква милост към подобни хора които създават множество проблеми на гражданите на Държавата. Тези хора трайно трябва да бъдат настанявани за превъзпитания в специални държавни учреждения - затвори.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Няма престъпление за над 10 лева, в което да не участва ушев! Повечето пъти дори той е организаторът!

10

Стефан

преди 5 месеца

Ще се нареди до Ботев и Караджата! Истински борец против подлите заптиета!

9

от района на Дунава

преди 5 месеца

Почивната станция на остров Белене се слави със своите добри качества за прочистване човешката душа, за осъзнаване на стореното в този живот. Навремето един големец през 70 години изпрати за срок своят син, беше видял голям зор с неговото поведение, той се социализира, а бързите води на река Дунав го отнесоха в неизвестна посока; бащицата, хем голяма клечка на Партията майка така и не го видя повече в този живот. През лятото местните комари отнасят върбите и тополите от острова!

8

от района на Дунава

преди 5 месеца

Като гледам този образ на снимката, неговата осанка и внимателно четейки съобщението за него, моето мнение е, че образ трябва да си понесе заслуженото! Никаква прошка за подобни хора! Подобни хора нямат място в българското общество. Сега мама и тати ще наемат добре платен адвокат, ще му дадат бая пара, а той в замяна ще ни твърди колко този несретник е бил добър, образован, ама колко е държал на човешките ценности. Този екземпляр може да бъде пратен за по-дълъг срок на чист въздух в Белене

7

Полицейски приозвол

преди 5 месеца

Протеста нямаше да ескалира, ако полицията си бе свършила професионално работата. Вероятно и буса щеше да бъде цял и паветата да са си на тротоара и кофите необгорени. Толкова ли е трудно да си запишат началниците на някой курс в Европол как се овладяват протести?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Освободете човека, направил е добро. Някое РПУ, следващия път

5

Анонимен

преди 5 месеца

До 6 Изпратих 9900 лева. НАП не би трябвало да ги бара. Ако имаш нужда да очистиме някого, казвай!

4

Фитьо

преди 5 месеца

Като гледам снимката човекът Нанев по-скоро е на 69 години - леко прегърбен,с побеляла коса,прическа тип "кокошка ми мъти в главата,".

3

Чендов

преди 5 месеца

Да направим дарителска сметка за него!

2

Анонимен

преди 5 месеца

За "това" престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода за срок от три до десет години, а Начо от Лясковец уби Феро и го пуснаха поживо-поздраво.

1

браво на мвр

преди 5 месеца

поне са озаптили 1 за кумова срама при тоя погром и над 30 ранени заптиета