23

Питам

преди 5 месеца

Колко пари взема Стоичков,от рекламите,то с внучката си и т.н.и аз имам внучка, защо не ме извикате за рекламите и взема някой лев.

22

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Двете фуражки очевадно много се обичат. И на двете комунистически номенклатури им липсват репресиите, които бяха извършвани веднага след 9- ти Септември 1944 година и затова обичат или по-скоро са влюбени в младите полицайчета . Успех и много любов с родните ни полицайчета им пожелавам .

21

Bugarin bosilegrad

преди 5 месеца

Стига бе ти като пудел си само мир и мир а си най окрвавения досега ходи на детцка градина

20

Крадев

преди 5 месеца

Мумията ,султанчалгар и аз, гумен крадев се изказваме всеки ден,защото иначе никой няма да разбере,че съществуваме....никой не ни иска и никой не ни признава за нещо....а ние сме толкова умни и продажни....защо не ни обичат?

19

Анонимен

преди 5 месеца

Има много по-лесен начин да изразите любовта си към чалгарския тоталитарен футбол, като ги оставите сами да си ритат мачовете тези застаряващи шампиони. Нито им ходете на мачовете, нито ги гледайте по телевизията. Като искат спорт без публика, дайте им спорт без публика. Скоро всички ще ги забравят тези бивши шампиони и футбола ще тръгне отново напред.

18

Помнещ

преди 5 месеца

Не беше ли точно тоя, който н най- голямата Ковид-криза излеза и размаха юмрук, като насъскваше две тълпи една срещу друга? Що не го чух в тогавашните погроми да бори "вандализма"?Тия верно разчитат на късата памет на хората!

17

Шльободумп

преди 5 месеца

Кой е този в зеленото ?

16

Анонимен

преди 5 месеца

"На един чужденец като му кажеш България той може и да не знае кой е Васил Левски, Хан Аспарух или Цар Симеон, но ако е от по-старото поколение вероятно ще е чувал за Христо Стоичков." - И кво? Пък и то масово и българите не знаят кой е Левски и за какво се е борил. Над 95% от българите не знаят.

15

до

преди 5 месеца

България е фалшива медийна новина!Няма такава държава.Тя съществува само в медиите.

14

Анонимен

преди 5 месеца

ПС на един ниско еродиран чужденец.

13

Анонимен

преди 5 месеца

На един чужденец като му кажеш България той може и да не знае кой е Васил Левски, Хан Аспарух или Цар Симеон, но ако е от по-старото поколение вероятно ще е чувал за Христо Стоичков.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Мариана с годините все по-чаровна става.

11

анонимен

преди 5 месеца

Деса все едно *** е глътнала и стърчи като някакъв вагабонт над всички.

10

Банкеръ

преди 5 месеца

Президента да заповяда на армията да му занесе един мокет от главата на Михайлов.Той е виновен за погромите в София.Както и за модерните селски стадиони и разрухата по стадионите в областните центрове.Стоичков преди много години разкри що за човек е Боби Перуков и се махна от БГ футбола.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Президента е напълно прав, но простиятт селянин няма как да го разбере.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилията не е любов към България.

7

Анонимен

преди 5 месеца

И Радев при такиви протести, няма да подаде оставка! От любов към Путин, или Митрофанова?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Няколко провокатори от Възраждане, пощуриха държавата!

5

Анонимен

преди 5 месеца

През целия мач на Парк де Пренс Ицо игра слабо и страхливо.Имаше един Десаи, направого изяде.Ицо поти ревеше и даже не можеше да псува.Толкова беше зле.Войнът и сам е войн и Емо вкара два гола..Другите адекватни бяха Бала и Пената.Останалото ***.Сточиков да направи копие на топката и да я даде на Емо, Пенев и Балъка.Без тях щеше да е в ролята на вечния втори - Митко Бербата.Или обрабения Марто.Играл някъде и толкоз.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Айде момчета имате 1 час до отварянето на танцовите клубове на витошка викайте таксита пийте по ракийка.