10

Перниканец

преди 9 месеца

Как още некой не се е намерил да каже как дедо му е пушил по 2 кутии на ден и е пил по половинка ракия и е доживял до 98 г. и как няма смисъл от спорта...

9

Анонимен

преди 9 месеца

Това с тежестите е да пълним гушите на разни там фитнес инструктори, които те зобят и те карат да вдигаш тежести за да има някакъв по-бърз ефект и да продължаваш да се бъхташ и да му даваш пари. Само дето имам познати и то млади хора с травми на гърба и коленете от точно такива тренировки с инструктори и други, които като спряха станаха 100кг за отрицателно време. И с по-нормални упражнения може да се постигне хубаво тяло и то без да се контузиш и изнемогваш.

8

БайСтанчо

преди 9 месеца

Доктор Радева ми препоръча друг тип тренировки. Да вдигам краката само на млади моми, а дедо ми едно време казваше, че колко по-дълъг прът имаш, толкова повече сливи ще обрулиш. Прав се оказа продължавам да бруля 20-30 годишни сливки само

7

Анонимен

преди 9 месеца

Няма случай ако някой е станал с наднормено тегло на 30г с голямо шкембе и виснала гуша да доживее до 100 години както се опитава да лъже някакъв по-долу. Общо взето статията е правилна, но са пропуснали кардио-тренировките или тичането на дълги разстояния. Колкото по-дълго време сте активни, толкова повече ще доживеете.

6

Анонимен

преди 9 месеца

тази на снимката е на 95

5

РЕАЛИСТ

преди 9 месеца

ПЪРВОТО И НАЙВАЖНОТО: ТРЯБВА ДА ДОЖИВЕЕТЕ ДО НАД 50, ЩОТО В БЪЛГАРИЯ ОЦЕЛЯВАНЕТО Е ПРОБЛЕМНО .

4

Анонимен

преди 9 месеца

Свети ярко, а половината оставя на въображението. Нещо е замислила!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тая на снимката е +60

2

Анонимен

преди 9 месеца

Баща ми е на 87 години, ама е здрав като бик. Никога не е тренирал. Просто това неговото си е ген. Прадядо доживя до 96, а пък неговия баща 102 години. Жените в нашия род живеят по-малко, ама мъжете скали.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Ако имате чиста рогозка на пода. Ако вечер сте съсипани от работа и усещате краката подути, кръста и раменете болезнени, направете усилието да направите упражнения, които ви харесват. По-лесно е сутринта, независимо дали е студено, вали, или е горещо.