30

към к.34

преди 5 месеца

За НХК: Добрев и Пеевски се вторачиха в него о наредиха след 3 дни дерогацията да се прекрати. Само че танкери с неруски нефт нямаше и няма,което ознчаваше,че НХК трябва да спре. Е, не спря,но и Пеевски не спря да заповядва. Апропо, оказа се, че цената на руския нефт е с 26$ по-ниска,но тя на входа на НХК се изравнява с тази на неруския нефт, а разликата се прибира от фирма, в чието ръководство е съпругата на виден министър. А Пеевски и мин.Василев поискаха такса пренос на газ, която да се плаща

29

Анонимен

преди 5 месеца

Този човек не става за партиен лидер, камо ли за такъв на ДПС,която е определено етническа партия. Не зная кога мисли и дали мисли преди да дайства, но решенията,които прокламира, нерядко са лишени от смисъл. За Руската черква Св.Николай Мирликийски нареди следващия ден след затварянето да се отвори. Това си беше църковен проблем, който ДАНС отвори, но преди 10-ина дни Пеевски нареди Прокуратурата да провери кой е собственикът на черквата ,тя бодро докладва, че е българска, но се доказа, че не е

28

Анонимен

преди 5 месеца

Вероятно промяна на курса, инспирирана от определени служби, като следствие от посещението на Денков при Натянаху и във връзка с изявленията на Ердоган. ДПС няма да се разцепи, ще остане без традиционните избиратели от Турция и от България, и ще се влее в ППДБ.

27

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 2, не от както го намагнетизираха, се оживи и взе да се вре навсякъде под формата на доверена марионетка на посолството

26

Да допълня...

преди 5 месеца

До Анонимен 13 Пеевски става и за президент. Напразно 10 години оплюваха добрия човек.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевски се кандидатира за председател на ДПС???? Добре де, нали турците не ядат свинско и няма как тази мила животинка да им е начело ако следваме логиката? Всъщност, цялото управление на ДПС не е от правоверни турци, а шайка далавераджии и мафиоти. В такъв случай дебелия ще е точно на мястото си - капо ди тути капи.

24

Я па я..!

преди 5 месеца

До Обективен 9 Ултрасите запалили една кола и няколко кофа за *** и голям рев, че даже и уволнения.Според Борисов локви от кръв. А какво да кажат французите със ограбени стотици магазини и запалени стотици коли. ? Съсипана инфраструктора и т.н.Ама нали са фашисти. Дабре им е.

23

Мехмед

преди 5 месеца

Турците, пумаците и шведите в румелийските земи подкрепяме господин Пеевски за евроатлантическото ни бъдеще! Аллах да Ви напътства господин Председател!

22

Анонимен

преди 5 месеца

Радев къде спи? Няма ли да вдигне юмрука? За него този е чист като сълза.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Ужас, неприятен е за гледане и слушане. Толкова смачкан и фъфлещ човек да го сложиш най отпред си е самоубийство.

20

Безимен.

преди 5 месеца

Искахте промяна е на ви промяна .На ДАНС шеф не стана но сега за министър председател става!

19

Костов

преди 5 месеца

"ДПС е проклятието на България" - някъде 90 те години!

18

АКО ПЕЕВСКИ

преди 5 месеца

Е ДЪРЖАВАТА, ТОВА НЕ Е МОЯТА ДЪРЖАВА

17

Joko

преди 5 месеца

От алчност някои си продават и вярата ! Остава да си направят и сю нет !

16

Анонимен 11

преди 5 месеца

От както доган,се прегърна с тиквата,се отказах от дпс,аз предателите не ги смятам за хора,но няма да симпатизирам на никоя партия,оставам безпартийен,за винаги.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Ашколсун, Коджа Домуз ефенди !!!!!

14

Оле мале

преди 5 месеца

,,Каква изненада''

13

Анонимен

преди 5 месеца

Отстраняват конкуренцията!

12

Иван

преди 5 месеца

Феноменално! Феномен!!!!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Лицето на България пред света през последните 30 години! Дано ви харесва!