21

Анонимен

преди 5 месеца

Нека се уточним: ЕС обединява повечето европейски държави, но водеща роля имат държавите от Западна Европа, които отдавна разшириха Бенелюкс до ЕС. Не очаквайте държавите от Централна и Източна Европа при евентуално разширяване на военните действия презглава да се втурнат да помагат на държавите от Запада. Що се касае до Балканския п-в Турция с 80 млн.население води самостоятелна политика и поддържа братовчедите си от Близкия Изток,Сърбия също е относително независима,Гърция си гледа собствени

20

Анонимен

преди 5 месеца

Няма по-зловредно влияние от това на самото ЕС

19

Анонимен

преди 5 месеца

То си е въпрос на ценности! Кой какво има предвид под "зловредни влияния". Който иска да се предпази от каквито и да е влияния, да не се набутва в ЕС, а да си гледа националния интерес. Те са си го казали "...ще направи заможния 27-членен блок по-сигурен и проспериращ ...", а пък стабилност и мир за Западните Балкани - ще видят, ще помислят, защото винаги им трябва враг, иначе не могат.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе да, ние сме марули и не се сещаме каква е идеята. Всички които влезнат в ЕС ще затичат да работят в богатите страни и те ще си решат въпроса с липсата на работна ръка. Ще отворят хранителни магазини и ще си разширят пазарите. Богатите стават по-богати, бедните по-бедни. Ние като сме в ЕС с какви заплати и пенсии живеят 89% от българите. Затриват всичко твое и те правят роб.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Разширяването на ЕС ще пороби и унищожи още народи от Западните Балкани.

16

Христо Христов

преди 6 месеца

До 13 "Защо ние, за да влезем в ЕС, трябваше да разрушим икономиката си?" - защото гласуващите за ЕС СТЕ про'с'таци.

15

По същество

преди 6 месеца

Ъбе, да бе

14

Гошо

преди 6 месеца

Англия се отърва от ЕС и сега Брюкселските бюрократи се чудят от къде да се сдобият с пари които загубиха от Англия. Няма лошо но...

13

Анонимен

преди 6 месеца

В едно му вярвам на г-н председателя. Присъединяване на още страни като нашата ще го направят още по-богат. Но въпросните страни - едва ли.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Дреме им за западните балкани и за когото и да било. Трябват им хора. Там няма кой да работи. Защо ние, за да влезем в ЕС, трябваше да разрушим икономиката си?

11

БГ рашисти

преди 6 месеца

Българските мужици не знаят какво е това свобода и демокрация. Единствената им мечта е да сме вечна губерния и васал на Русия .

10

Анонимен

преди 6 месеца

неграмотници от днес бг, научете правописа и граматиката..богат ес да ама не, обикновени граждани не са само алчната върхушка на обратните в ес са облагодетелствени..

9

Да

преди 6 месеца

От сащ ли?

8

Анонимен

преди 6 месеца

Приемането на западните Балкани в богатия на ресурси СССР ще е гаранция за мира и техния просперитет. ПП. В бедния ЕС не могат да се конкурират даже с далечния югоизток по покупателна способност.

7

баба мара

преди 6 месеца

точно обратното всичко наи лошо от европа ще се изсипе в зап балкани наркотиципрости-ту-ция кражби пране на пари и каквото се сетите ще се измешат религиите и щестане мазало

6

Анонимен

преди 6 месеца

Какво разширяване?? ЕС скоро се разпада!

5

Анонимен

преди 6 месеца

С влизането на западните Балкани в ЕС, все повече русофили и подръжници на Путин ще се влеят в редиците на ЕС. Политиците в Брюксел изобщо си нямат на идея какъв голям процент от хората живеещи на Балканите симпатизират на Русия.

4

Сиреч

преди 6 месеца

От влиянието на Русия. Тия в ЕС окончателно са обезумели и ще ни докарат до ТСВ.

3

КОЛКОТО НИЕ ЦЪФНАХМЕ

преди 6 месеца

ТОЛКОВА И ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ЩЕ ВЪРЖАТ

2

Фед Красивия

преди 6 месеца

Дългове трябва да се поемат.Сигурността не е гарантирана....