161

Анонимен

преди 6 месеца

Гн Сарафов привиква гн Борислав Мхайлов,за да му изчисти имиджа.Борисов няма да изтърве гн Михайлов и никога няма да подаде оставка.За всичко лъже ББорисов.

160

Анонимен

преди 6 месеца

Киро каза бря, тоя човек веднага да подава оставка рече и отсече )

159

Ангеларий

преди 6 месеца

А коя е Мата Хари?

158

Анонимен

преди 6 месеца

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО както и БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ са СМАЧКАНИ от САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ФЕОДАЛИ............................

157

D

преди 6 месеца

Абе Хекимянчо, не се показвай от мишата си дупка, че ако беше ти протеста щеше да е и срещи теб.

156

Венелин

преди 6 месеца

Футболния съюз се управлява от Изпълкома, в който са и собственеци и преддставители на професионалните футболни клубове. Перуката е чисто представителна фигура, която не решава нищо. Ако стане Бербатов - пак ще е същото. А колкото до тиквата и останалите политици - да вземат да оправят първо държавата.

155

Радослав

преди 6 месеца

До 193: защо кадъната ти не обяви предварително, че ще посещава дадено място? Защото я е страх какво ще и се случи! Защото някой ще и зададе неудобен въпрос! Защото е една жалка кадъна! Коя кадъна разписа Зелената сделка? Бойка кадъна! Коя кадъна направи за 1 година путинов поток? Бойка кадъна! Коя кадъна 12 години не събира пари от Лукойл? Бойка кадъна! Коя кадъна спря АЕЦ Белене и не направи нищо за разширение на АЕЦ Козлодуй? Бойка кадъна! Взимай си кадъната и марш при Ердоган!

154

Ahmed

преди 6 месеца

Ungaria se klasira za Euro 2024.

153

За Витков

преди 6 месеца

До ле ле . Абре батко такава подредена държава ни завеща биби ,че и 30 години няма да ни стигнат да я изчистим от клоаката която забърка шайката му. С парите които герберодепесарската номенклатура заграби сега щяхме да сме Швейцария

152

Главанак

преди 6 месеца

Бойко, след толкова години некомпетентност, простотии, лъжи, злоба и омраза- *** СИ! иЛИ НЕ ВИЖДАШ И НЕ ЧУВАШ НАРОДНИЯ ГНЯВ! щЕ ГО ЧУЕШ, И ТО МНОГО СКОРО!

151

Анонимен

преди 6 месеца

Работата е ясна. Политическа поръчка.

150

...

преди 6 месеца

Щатният / баба Мара, Радослав, Гиб Мелсън.../ ...,все Борисов му е в устата! Явно е от прекараните с 200 ,който става и ляга с неговото име! Бил съл в Западна държава,но и знам каква беше България през Виденовата и Лукановата зима ! И какво става в държавата , откакто Радев ни натресе Шарлатаните,със същите тези агитки,които тогава бяха платени от Черепа!

149

Гласът на разума

преди 6 месеца

ДСкмета яко се издъни снощи

148

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

до Ле ле. Ти излизал ли си извън България за да видиш какво означава подредена държава? Винету бил оставил подредена държава. Само няколко примера ще ти дам за подредената държава, която Винету е оставил. Най-бедна държава в ЕС. Най-болни хора в ЕС. Продължителност на живота 74 г. Във всяко село накрая на селото изхвърлят *** от селото, битови, небитови, ако има река директно се изхвърля в реката. Аз лично съм звънял до институции и ми казват,.Съжаляваме г-не, така е навсякъде. "Подредено"

147

баба мара

преди 6 месеца

не прехвърляите на кмета отговорността да плаща бфс и михаилов 18 годиниояли се освинили се всички да попълнят декларации за имущество стига с тозифутбол видя се че не ставаме само перем пари през ремонти на стадиони

146

Анонимен

преди 6 месеца

Га диктаторите си тръгват, почват да забраняват протести. Така правиш и ти и протежето ти Боби.

145

Анонимен

преди 6 месеца

Перуката е спонсор на aлa-бaлaтa c napи oт чepнo тoтo, затова npocтokиpиeтo ro варди...

144

Анонимен

преди 6 месеца

Футболните агитки често се използват за политически цели.

143

Дон Перуци

преди 6 месеца

Първо да си иде дон Буци!

142

За В. итков

преди 6 месеца

Долно, по-долно, гербаджия. Това е градация