15

Кольо

преди 6 месеца

Тия увеличения на пенсиите със 11 процента са чак догодина...пък може и да ги няма...ГЕРБ не искат да подкрепят бюджета.Дайте поне коледни на хората.

14

ала-бала

преди 6 месеца

Ще има коледни добавки, не се притеснявайте ! Повишението с 11% юли 2024г. няма нищо общо с коледните добавки, алабализми. Подценяват интелекта на хората.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Шалапаткова вие сега нямате по 50 лева да да дадете на пенсионерите, а от къде ще намерите да им увеличите с 11% пенсиите от юли 2024 г? Или пак ще бъдат излъгани?

12

Анонимен

преди 6 месеца

Само тая да беше слаб министър, един поне силен виждате ли? Някой, който реално нещо да е свършишл за хората? Прекарват си времето в шеги, закачки, караници и разправии, че и заплати вземат за това. Понеже средната се дигна с някакви смешни 7 процента, депутатските нараснаха с почти 20% без малко. И пари се намират, за възрастните хора, обаче, няма. И сякаш нямат собствена мисъл, седнала да повтаря Асен каквото каза. Ами, дай нещо, измъдрено от твоята тиква, Шалопаткова!

11

Всички

преди 6 месеца

Едно и също-само искат, но никой не поставя въпроса за актуализиране на старите пенсии за категория на труда, условия на труда, квалификация и пенсията да е резултативна величина от целия трудов стаж. И най-важното-получено възнаграждение по документ т.е. по ведомост. Всичко останало са нормативни актове на архитекти-плямпала за приноса.

10

От хората

преди 6 месеца

Да бе,доходи на народен представител над 10 000 лв.на месец срещу 530 лв.на повечето пенсионери и спи спокойно. Срамувам се за Вас. .

9

Въпрос

преди 6 месеца

Има ли друга християнска държава, която няма да даде коледни и великденски добавки към пенсиите? Или това у нас е част от промените, които били продължавали? Ама накъде са тръгнали тези промени, дето продължават?

8

Анонимен

преди 6 месеца

До Пловдив 6 Тая е най- слабият и безидеен социален министър през последните 30 год. Имаше един друг заспал, дето беше увеличил месечните добавки за инвалидите с около 1лв, ама тая даже по 1лв. няма да даде на пенсионер. Парите отиват за украинците по хотелите и държавните гот.ванци.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Пенсиите, ако се повишат, ще е чак догодина юли месец. Това е много време. Пенсионерите имат нужда от Коледните добавки сега, а не след 8 месеца. По колко премии, бонуси, 13. заплата, пари за облекло и пр. ще раздадат на държавните хр.нту.ници? А за пенсионерите не могат да отделят по 100 лв. Позор!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има аз тези които доживеят, за доста пенсионери това ще е последната коледа в която не им дадохте нито 1 лв., след това като не ви платят измислената такса пак няма да има пари.

5

Пловдив

преди 6 месеца

Ша-***-това,или онова.

4

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 6 месеца

... бира се, тая халтуреста хитруша действа по утвърдения и доказан витиеват начин на старите проверени другари от црвената Партийна върхушка, управлявали държавата ни цели 9 петилетки, сиреч - противопоставяйки 1 вариант на друг вид алтернатива, което е присъщо за тях; а така не бива, просто защото са различен вид социално-обусловени плащания: 1-то идва от НОИ и си е заслужен дългогодишен принос на дадения човек, докато другото си е чисто бюджетно плащане с отделно допълнително перо от бюджета

3

Анонимен

преди 6 месеца

Със 100 лв един стек не мога да си поръчам...

2

Шарлатанова

преди 6 месеца

Важно е да вземаме от работещите и да даваме на пенциите, защото те са най-големият електорат!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Само ни дразнят с тези нищо не казващи статии.