22

Ачик

преди 6 месеца

Има чаршаф има проблем. Няма чаршаф няма проблем!

21

Българин

преди 6 месеца

Т.е. за пореден път Израел бе с протегната за мир ръка, но бе излъган и получи нож в гърба. И за пореден път ще смаже агресорите, които искат да го унищожат. И за пореден път Израел ще е агресора.

20

Антикомунист

преди 6 месеца

Демокрацията е добро нещо но си има и лоши страни. Да се съобразява с " човешките" права на доказани ***.и..... трябва да се ликвидират в зародиш. Диктаторите са пример, че това работи......

19

Анонимен

преди 6 месеца

Зависи от гледната точка. И четата на Христо Ботев е можело да бъде определена като терористична групировка.

18

Мъка

преди 6 месеца

Ще го спипат като Обама. Няма къде да се скрие.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите са най-гнусното племе.

16

Правосъдие

преди 6 месеца

Терористите особено лидери на террор.групи и диктаторски режими са продали съвестта си, а така и разума и душите си на дявола за пари, отхвърляйки истината и 1! истинен Бог на Израел, Божият морален закон - Тора, и служат на дявола с нечестивите си дела така че нямат мозък, а са динозаври без останало човешко чувство както доказват извършените чудовищни зверства срещу Израел.Ако имаше останал разум Ислямистите отдавна биха върнали еврейските заложници, окупирани земи и обезщетят семействата им

15

тъпомер

преди 6 месеца

Е това е новина,те имали мозъккккк!!!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Това ако е мозък, да отвличаш и убиваш мирни хора, да нахлуваш в къщите им въоръжен до зъби и да стреляш на месо, егаси мозъка. Това е за слаби хора, комплексари, които искат да се правят на страшни и най-лошото това е болен мозък.

13

Blabla

преди 6 месеца

Анисия...! Не ставаш за журналист... върви в някой слад да бачкаш...

12

аааахахахааааа

преди 6 месеца

Горкия Яхния Свинар, в най-скоро време ще разбере че все още не е изкопан тунелът в който ще може да се скрие от евреите....ааааахахахаааа....ще замирише в най-скоро време на свинска яхния.

11

Пълномащабен агресор

преди 6 месеца

Защо в заглавието не пише "пълномащабната паленстинска инвазия" срещу Израел ? :-)

10

Анонимен

преди 6 месеца

Мозъкът на сега случващото се в Газа е същия този Яхия Синвар. Той много добре е знаел какво ще последва след тероризма на Хамас.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименТози същия от заглавието.

8

Анонимен

преди 6 месеца

А кой е мозъкът на бруталните убийства на деца и жени в Газа? За един приятел питам.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Брутално е нападението над Газа, това нападение срещу Израел вече изглежда като приятелска закачка на фона на отмъстителността и безразборната жестокост спрямо Газа.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Първо прочети и разбери какво се случи на 7.10.23. Второ под всичките тези болници има тунели използвани от Хамас. 3-то Израелска армия пази мирното население на Газа да се изтегли към Рафиях - Египет. И за последно има интервю с един от лидерите на Хамас за Руска телевизия и признава за тунелите и че на Хамас не му пука за мирното население в Газа и не е техен проблем. Но да за да разбереш всичко това трябва малко да почетеш и малко ум. Явно ти е по лесно да плямпаш глупости на няколко ракии,

5

Я това е

преди 6 месеца

Перник бе

4

Анонимен

преди 6 месеца

Израел прави ли ви впечатление,че Не се " закача" с Иран? На мен ми прави Впечатление!-:))) Заиграва се с Ливан,но до там! -:) Значи има Граница която Не престъпва!Та кого " плаши" Израел?

3

да виго туря гняс.бг

преди 6 месеца

Какво брутално нападение на Хамас. Тия чафути взривиха повече болници отколкото Хитлер за цялата война. Хаха. Баси хипокритските кафеви парцали, наречени медии. Поне да заработваха добре. Един пъпчив девствен списвач взема 1700 лв.