15

БСП да не скача!!!

преди 5 месеца

Сегашното тежко състояние на страната е изцяло по тяхна вина. Крадливата комунистическа партия и нейните производни през годините разграбиха и съсипаха икономиката. Да се скрият някъде и гузно да замълчат. Нищо не е забравено.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Да беше скочила когато участваше в управлението и му беше времето, намаше и криза. :))

13

Анонимен

преди 5 месеца

Кирил Петков е толкова невеж, че не може да осъзнае своето невежество

12

хахаха

преди 5 месеца

абе тия от бсп много скокливи били , да не са атлети некакви :)

11

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха на БСП им прекъснаха рушветите нали ?Толкова им е била таксичката за Путин за да пускат изгодни за него проектчета и да лобират ?

10

Анонимен

преди 5 месеца

Може ли някой да обесни, какви са тия седнали на столчетата?

9

Анонимен

преди 5 месеца

БСП, когато и да бъде закрита като партия все е късно! Дърпате страната към дъното 30 години, преминали в слугинаж на Русия.

8

Анонимен

преди 5 месеца

На такива като Асен Василев на работа им викаме "хакери", ама не от тези истинските ами хора които вместо да си свършат работата качествено и както трябва винаги заобикалят и или пропускат тестването, или гепят чужд код и т.н. та и той като тях с такси закрепва бюджети.

7

Майора

преди 5 месеца

Абе господа от БСП , по срамно от това че сте наследници на партия , искаща да станем шестнадесета република на бившия СССр , има ли? Да не говорим че стоките за съюза се изнасяха на по ниски цени отколкото в страната! С с дерогацията храним Русия с 3 млд евро досега , това нормални ли е според вас? Отивайте си докато е време!

6

карачанаков

преди 5 месеца

Май е време е за избори и след тях БСП като не влязат в парламента няма за какво да скачат. И към Нинчето ,Баджанака ,Сашко Сим и тем подобни шараните понамаляха дето Ви се хващаха на лъжите и внимавайте със скачането опасно е за здравето!!!

5

Влади

преди 5 месеца

Тези толкова ревяха, че Бойко бил направил безплатна тръба за Сърбия и Унгария, сега зеят срещу таксите от ГАЗОПРОМ. БСП българска или руска партия са?

4

Анонимен

преди 5 месеца

Не може така другари тия от Възраждане влияят на изборите през кръчми и евентулно печатници и следва да ги оттучите то какви са тези пишман националистически партии как ще се предаде абсурд.

3

Чиста

преди 5 месеца

ГАВРА И НЕКАДЪРНОСТ !!!!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Дълго време битува опорката ГЕРБ построиха на Раша газопреностната мрежа- е сега Раша ще си плаща преноса- браво ГЕРБ.

1

добра новина

преди 5 месеца

Руските нагльовци искаха да ползват българската газопреносна мрежа без пари. Руският нагльоч трябва да се научи ,че България не е руска. Ако трябва по трудният начин.