66

за промити черепи !

преди 5 месеца

Разделяй и Владей ! Докато политическите динозаври не се разпаднат, болшинството от ресурсите, включително човешките, ще бъдат системно унищожавани. НЯМА КРИЗА НА РЕСУРСИ !!! СВЕТОВНАТА КРИЗА Е КРИЗА НА ШАЙКА ПСИХОПАТИ, РАЗПРЪСНАТИ РАВНОМЕРНО ИЗ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПРОМИВАТ ЧЕРЕПИТЕ НА МИЛИАРДИ ХОРИЦА ОЩЕ ОТ БЕБЕШКАТА ЛЮЛКА, ЗА ДА ГИ ТЪРПЯТ !!! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА МЕЖДУ НАС И НИ СЕ ЧУДЯТ НА ОВЧЕДУШИЕТО !!! ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ гаврятСвас !!! Разделяй и Владей !

65

Анонимен

преди 5 месеца

73 защо има право да гони и да заплашва което между другото е незаконно.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Хората от моето поколение 50+60+ помнят че по рано в новините казваха че Израел заселва хора и строи селища на палестински територии но после се забрани да се казва това в новините. Вероятно там се крие проблема.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Хамаз са нападнали кибуци които са на палестинска територия според тях. По рано преди сорросоидната цензура много често в новините се говореше че Израел не би трябвало да заселва свои граждани на палестински територии. Но сега не се говори за това. Не оправдавам Хамаз но трябва да се търси причината и също не може да се оправдава Израел че избива хора.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Не са 11.000 избити цивилни. Тази информация е от Хамас, а те си включват и 5000 дали фира талибани. Въпреки всичко, невоенните жертви са много. Гледах един арабски анализатор , каза: 'при 364кв.км. територия, 500км тунели означава по няколко под сграда, Хамас 20 години са копали тунели с парите от ЕС за палестинците. И как точно са се грижили за народа си като правителство?'

61

Анонимен

преди 5 месеца

До 70....Ти какво правиш в България в чужд дом.Върво си в Русия в твоя дом.Иначе те чака същото като палестинците.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Така значи.Палестинците се крият зад учителите по клас и зъболекерите.Това ли е войната която искаха...хахахаха.Искаха война , ето я.Що бягат под землянките на болниците.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Така значи.Палестинцоте се крият зад учителите поклад и съболекерите.Това ли е войната която искаха...хсхахах

58

Анонимен

преди 5 месеца

Израелците какво правят в Газа и в частност в палестинските домове агресия и мародерство така излиза. Как се нарича влизането в чужд дом ?!?

57

Анонимен

преди 5 месеца

11 000 избити цивилни деца, жени и мъже ЗА ЕДИН МЕСЕЦ! ГЕНОЦИД!

56

Анонимен

преди 5 месеца

Искам да видя статия за 11 000 избити цивилни от терористите Израел. 4 хиляди и нещо деца. Деца и не само без крайници, без семейства, без дом, съсипват животи и съдби и си спечелиха омразата на целия свят ОТНОВО

55

да

преди 5 месеца

само 800 ? с толкова не може да се води освободителна война освен ако арабският свят не застане зад Палестина да и помогне да се освободи от Изрел -това което правят евтеите е геноцит ,,,,,,

54

Анонимен

преди 5 месеца

Това са най долните държави в света и особено англия

53

Анонимен

преди 5 месеца

Само дето Путин обяви България за враг на Русия. Не правителството или определени политици, а цялата държава с българите в нея. Тоя филм ги играхме през 44', направиха преврат, сложиха комунисти, пратиха армията ни да умира в Унгария и накрая руснаците ни обявиха за победена вражеска държава. Внимавай какво си пожелаваш.

52

Анонимен

преди 5 месеца

7 октомври беше постановка.Колко наивен трябва да си, за да вярваш на израел.,сащ и англия?Какво ли стои в дъното на този геноцид---да не би природния газвъв водите на Палестина?

51

Анонимен

преди 5 месеца

Пасито пък какво общо има с войната в Газа? Не че го познавам или да съм член на клуб трабант, ама да искаш убийство на евреи от други държави заради тази война? Все едно при всеки атентат някъде по света тук да предлагат и да убиват някой турчин само щото е мюсюлманин. Няма да свърши добре. Не съм евреин, просто не искам да сме глупави и да доведе войната тук, видяхме че у без причина, Хамас убиха български мюсюлманин с деца в Бургас само за да взривят израелски туристи.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Ами Газа защо избиват цивилни? Там просто след шамар няма подаване на друга буза и плюшени мечета, не очаквайте близкия изток да се държи като европейски съюз , това е друг свят.

49

АлФашагатаОтСДС-то

преди 5 месеца

Няма ли кой да завре едно калашниково дуло между двете задни бузи на безродника- българофоб и *** Сополан Паситто, и бавно да свие показалец на автоматичен режим,за да му изскочат зъркелите от лицевата част на про- краварската му манерка ?

48

СДС-ЧУМАТА е жива

преди 5 месеца

Трите световни развъдника на тероризма - ФАЩ, Англия и Цион, на който тероризма десетилетия наред е тяхна държавна политика ,докато не подпалят Земята с "демократичните" си бомби и куршуми , няма да мирясат.Анатема!Надеждата ни е Путин! Само той може да ги озапти.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Ами статията е превеждана и преписвана нескопосано. Съвременните армии имат бази или лагери, не биваци да поят конете и съответно не бивакуват, поне на български език. Град Газа е предимно блокове, не къщи, но на английски home може да се използва с доста значения. Не забравяйте, че в газа имат средно по 10 деца, не е шега. При 50.000 активни джихадисти и още 200.000 работещи в Хамас и за Хамас от 2 млн население, е нормално всяко семейство да има Калашников и бомби. Това е газа, не е Дубай.