73

Невежество

преди 5 месеца

Гнуслив съм и като чета поста по долу, ми се повръща.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Ами много алчни и некадърни тия комунисти. След гражданскта война в Китай, демократите се изолираха на едно островче и им дадоха на комуняггите цялата останала територия. След като демократичното островче се оказа по-кадърно и ценно от половин Китай, стана много важно изведнъж, ама там не са роби, сори

71

Анонимен

преди 5 месеца

Газа пък какво я намесвате, там са 100% араби с една единствена партия от 18 години - Хамас. И избори няма от същия период, понеже Хамас заклаха опозицията (пак араби), обявиха халифат и закриха парламента. Тайван е част от исторически Китай, но отказват да бъдат комунисти и също е разбираемо. Британците като върнаха Хонг Конг, имаше уговорка да остане демокрация, ама йок. Червените си знаят тяхното.

70

Анонимен

преди 5 месеца

Мистър ХахоБйдън уважавайте изборният процес в Луганск. Крим, Донецк и Запорожието...или там не ви изнася. Двоен стандард на ЕвроПедиЛГБТАтлантиците! Уяажавайте процеса в Каталуня..така както веднага признахте Косово! Признайте процесите в Газа където 99% са араби...или и там не ви изнася. Вие признавате само това, което искате а за останалите процеси избивате деца, жени и болни! САЩ са най-голямопто зло за планетата Земя а ЕВропа а ефтинкатаПарцалеса!

69

Отврат Китай

преди 5 месеца

като всичките други ненормалници - Русия, Иран, С Кореа... Турция... много е зле света в момента... но нали всички руски *** повтаряха...дайте ни много полюсен свят. Ами ето. Всеки си прави каквото си иска. По-нестабилен. Аз съм за едно или дву полюсен....

68

Анонимен

преди 5 месеца

Купувайте злато.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Ако,, обединят" островчето, всички Тайванци ще забегнат в САЩ и ЕС!

66

!

преди 5 месеца

Газа да се обедини с Египет, а Западният бряг с Йордания!!!!!

65

...

преди 5 месеца

До АНГЕЛНещо май ти хлопа дъската, а?

64

Васил Левски

преди 5 месеца

Moже да има обединение само когато китайците разберат че демокрацията е единствената алтернатива и пратят този диктатор за умре в затвора като баща си. Свобода или cмъpт!

63

Си

преди 5 месеца

Пумиярите си лаят/коментират..... китайския керван си върви. Тайпе отново ще бъде китайска. Скоро... много скоро. САЩ отдавна не са световен фактор , но това слугинчетата им и промитите мозъци ще го разберат най-накрая , защото като последна ддупка на американския кавал получават инструкциите си последни.

62

Анонимен

преди 5 месеца

До пияница мистик,к.63 Това за евентуална стагнация на Китай не е вярно, обратно - 23% от годишния бюджет на САЩ са китайски пари,можеш лесно да провериш,така че ако China си поиска милиардите долари,нещата ще загрубеят.Да не говорим,че голяма част от програмистите и IT специалистите са индийци и китайци, съсредоточени в СИ щати. На САЩ само това остава - да си срита отношенията с China! Вярно,че президент Байдън е престарял и в състояние на раздразнение може да стори и това,но that's impossible

61

Анонимен

преди 5 месеца

до мистика,то така става от икономически тигър,малко котенце :)) това да не е бугаристан където се нахендри с скапания еуро съюз от който береме големи "ползи" верно големи са ама за няколко фирми

60

Striker

преди 5 месеца

Според ковидаря обединението с Тайван е неизбежно, а според чичо Сам, ако това е така, то изпепеляването на вирусната клоака Бейжин, Ухан и подобните също е неизбежно. :)

59

Анонимен

преди 5 месеца

В Тайван, Малайзия и Южна Корея е съсредоточено производството на интегрални схеми със свъхвисока степен на интеграция VLSI ICs, голяма част от които се използват във военната промишленост. Япония не продава тези ИС,така че САЩ, Канада и повечето държави от Западна Европа купуват такива от Тайван.Китай е набелязал Тайван като територия за присъединяване и ще използва ангажирането на САЩ в Украйна и Близкия Изток за постигане на тая цел.Дали САЩ няма да останат с пръст в устата (empty handed) ?

58

пияница мистик

преди 5 месеца

До АНГЕЛ === САЩ са най-евтината държава в света. Примерно зимна парка Тимберланд, дето у нас струва 700 лв, аз си я купих от САЩ за 250 лв. Видеокарта за комп, дето у нас е над 1000 лв я взимаш от САЩ за 500 лв. Парфюми, дрехи, техника, всичко им е наполовин цена. Проблемът е, че се чака много време да ти дойде поръчката и после плащаш и мито, как прецени митничаря, на око. Затова като купувам нещо от САЩ карам да ми го разопаковат и да ми го пратят като използвана вещ

57

Анонимен

преди 5 месеца

Срещата е поискана от Байдън, който иска да запише победа във външната политика преди изборите. На нея китайците си казаха, че ще работят за интересите на Китай, съгласиха се, че световната икономика е зле и от това страдат и САЩ и Китай. След това се съгласиха, да работят за доброто на световната икономика, подобрявайки китайската икономика. Байдън от своя страна изрази мнението на САЩ, което е като на китайците, ама в полза на САЩ. Един вид, едно голямо нищо.

56

АНГЕЛ

преди 5 месеца

Има хиляди Българи които правят бизнес с Китай. Внасят от там разни неща .Изнасяме вина и луксозни стоки. Я ми кажете колко Българи правят Бизнес със САЩ? Едвали са повече от пръстите на ръцете. Я сега си помислете колко Българи са слуги на заплата в Американски компании? За Китай ние сме Бизнес партньори ,контрагенти. За САЩ сме слуги !!!

55

Анонимен

преди 5 месеца

Сащ са признали китай, тайван не. Тайван се нарича китайско тайпе и си е част от китай. Шизофреенията на сащ с хем така хем онака не минава пред китайците. Си им го е казал в прав текст.

54

Мухаха

преди 5 месеца

Той и Хонконг беше Английски, но беше върнат "доброволно" на Китай и въпреки многото приказки как щял да западне сега продължава да и икономически и финансов център в региона.... същото ще стане и в управлявания от американски марионетки Тайван.... ще бъде "доброволно" върнат. Всички тези приказки на САЩ са за да си поддържат илюзията че те диктуват положението. Тайван ще стане китайски в срока определен от Китай. Помнете ми думите.