14

Анонимен

преди 5 месеца

"германските шофьори са станали значително по-агресивни през последните няколко години" Аз мислех, че агресивни са тия новодошлите, пък то немците били станали агресивни?

13

Ван

преди 5 месеца

Да дойдат в България да видят как карат нашите римляни, "пресни" шофьори, наркомани и прочее махленци по градовете и селата и веднага ще забравят за всякакво безпокойство.

12

Шофьор

преди 5 месеца

Според мен, се дължи на многото ремонти по пътищата и вечните им задръствания. Не може да ви затварят основни възли дългосрочно и да гледаш по 1-2 работника се мотат и да се влачат с месеци и години ,липса на работна сила. Те Германците си пътуват по два часа на ден до работа и обратно, като има ремонт поне 3-4. Това би изнервило и най-спокойния човек. Другото, което е, че системата на държавата е трудна и прави хората психически натоварени роби, трябва да се плащат високи данъци и осигуровки.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Агресията се дължи на стреса от огромния провал на ЕС и неговата политика, хората са все по-бедни, пари не достигат аз елементарни нужди като храна и дом които в миналото дори и на робите са били осигурени.

10

Христо Христов

преди 5 месеца

германия е единствената държава в Европа извършила атентат през 21 век срещу цивилен обект в Европа. Пада им се да се страхуват

9

Анонимен

преди 5 месеца

Мекушави женички ....

8

Анонимен

преди 5 месеца

За да претръпнат им предлагам нощно кормуване в прохода на републиката. Независимо от дружелюбните колчета, разделящи лентите.

7

Христо Христов

преди 5 месеца

Е и? Да режат вени. На никого няма да липсват.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко беше идеално по света докато не докараха бамбуките .... и те сега бамбукат навсякъде и с коли и без коли... се тая ...навсякъде бамбукат! Така е направи хаос с бамбуки и след това оправяй хаоса със гарги, гарвани и свраки, понеже овцата трябва да дава мляко за кисело мляко и сирене и масло.... но и за топло кожухче от вълна и агнешка кожа!

5

Този Който

преди 5 месеца

Да дойдат да покарат 2-3 дена у нас и после като се върнат у Германията ще се чувстват като най-спокойните хора на света.

4

Хуманоидов

преди 5 месеца

Много тapaмбyки и евтини готини коли втора ръка от ояли се германци - това е резултта.

3

и при шериата ще е

преди 5 месеца

вероятно 80% от германците да не се чувстват в безопасност

2

Анонимен

преди 5 месеца

Европейски ценности. Бях там и се махнах от тая супер пропаднала страна. Карат уникално зле, дори по зле от шопляците у софия

1

Анонимен

преди 5 месеца

Какви германци да стане Хитлер да види какви мазни етноси са превзели Германия