69

До Киро

преди 7 месеца

Ами защо го правите това като знаете?

68

БАРОН МЮНХАУЗЕН

преди 7 месеца

АМА ВЕРНО ЛИ КИРЧО ХАРВАРДСКИ ЛЕТЯЛ НА 70 КИЛОМЕТРА БЕЗ КИСЛОРОД И НАДМИНАЛ РЕКОРДА НА БАУМГАРТНЕР??!!!...

67

Случаен минувач

преди 7 месеца

Костадинов много добре затапи Кирил Петков. При липса на достатъчно кислород мозъкът наистина претърпява необратими увреждания. Друг е въпросът, че когато летиш на 8 000 метра, ти летиш в затворен самолет, в него се поддържа нормално налягане. Ако си на тая височина на открито, просто ще замръзнеш, там е много студено.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Просто Киро Философ.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Та те затова ли ходиха веднага след изборите до Израел,че след битката му с Газа да се сдобият и придобият оръжие останало от битката с Газа на базата на стратегията за модернизацията му,че друго не остана,а Израел с тази безрезервна помощ от нейните доверени роднини от тяхното коляно издигнали се в ерархията на талмута,която ще е затрупат с нови самолети,ракети,оръжие,боеприпаси и финанси за разходи за битката в милярди,че и още да им останат да харчат как мъченици от сътворените от тях войни.

64

Анонимен

преди 7 месеца

ПП да се вслушва в съветите на Рузвелт,че "истината е толкова скъпоценна,че има нужда от поне една лъжа за телохранител".Не хвърляйте бисерите на свинете.С лъжците бъдете лъжци

63

ник

преди 7 месеца

Този не толкова млад дихател ...е по дебелите сметки !

62

????????????????????

преди 7 месеца

Бойко предплати изтребители, които нямаме. Но Киро обира пешкира за липсата на държава и 15 години безвремие и корупция. Румъния си купи 36 броя употребяване ф16 за 388 милиона и си реши проблема. Но политиците им лежат в затвора за Корупция и прокуратурата там работи за хората а не за ДПС. Иска ми се някой от форума да стане премиер. Ще е много мъдър сигурен съм.. И да видя какъв бюджет ще направи.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Миналата седмица видях ново издание на "Животинска ферма"на Дж.Оруел и се замислих:"Хъм,това ново издание може би е за почит и възхвала на"СГЛОБКАТА И ДПС"в едно,защото си имат и свин@ и както казва книгата или Оруел:(не е цитат,а обобщение):ПП /в книгата са свинете/, се самообявяват за най-умни сред своите събратя и за естествени ръководители на преврата се"вдигат" на бунт,завземат фермата и установяват нова власт без участието на човека,ама в неговата къща на края,де. Една лустрация ни делеше.

60

ххх

преди 7 месеца

Кири, кире, ти не си бил роден но по онова време имахме 300 бойни самолета, от които 220 изстребителя, а сега си купихме скъпи чертежи?

59

хахав

преди 7 месеца

Парапетният разбирач сега пък с ущърбите ни ли се зафана да ни ге разяснява. Само дебели сметки и заоблени дупета Кире , другото го мани .

58

Анонимен

преди 7 месеца

Най-големият популист (и армейски спец!) Киро се обяви срещу популистките изказвания! И на тоя другите му пречат, ама то иде от шефа му Денков тая линия и добре я държат всичките.

57

=

преди 7 месеца

54----------Но защо купуваме най-скъпото без никаква смислена отбранителна стратегия, без търг? Трошат се народни пари за да може някой да вземе комисионна - под фотрмата на пари или протекции.

56

карачанаков

преди 7 месеца

Кире, Кире, ти си ангел неин Кире, Кире, Радев ли те изпрати да топлиш Кире Ленино сърце да те обича и да ти се радва! Твоите детски хубави очи нещо искат Кире да и кажат думите са твоите сълзи малък си и нищо ти не знаеш. Твоите нежни мънички ръце все към нея Кире ги протягаш ти ще станеш силен някой ден и ще и го докажеш.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Този заедно с Боко в една килия! По спешност, после там може да се изясняват и обясняват колкото си пожелаят.

54

Политолог

преди 7 месеца

Защо все още има хора, които цитират какво бил се изцепил гелосания пуяк, оглупял доста докато е летял без кислород на 8000 м. височина ? Та нали цял народ вижда кактози клоун унищожава България !

53

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов 53 - объркал си беее, гласувахме да ни управляват американци а не както до тогава руснаци!

52

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов - тук само ти ревеш. Боли за червения провал, а? Както на държавно ниво, така и на местно. Злобей си на воля, освен смех друго не предизвикваш!

51

ГЕРЕН

преди 7 месеца

ХОДИ КАТО НАДУТ ПУЯК СЪС СЪРЦЕ НА ПЛЪХ. НЕ ТОЙ бачо се кара на ШИШИ и ТУЛУПЧО. А ТЕ ГО ВОДЯТ НА КАИШКА ЗАЕДНО СЪС ХА МЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРЕГЪРБЕН С ОЧИ В ПОДА И ВЪРТИ ОЧИ КЪТ МИШОК. А НА МЕН В СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА РАДЕВ ГО ХАРЕСВАХ. КАК ЗА ЕДНИ ПАРИ ХОРАТА СТАВАТ ***.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Кирчо, завода в Ловеч произвежда ли вече електромобили? Къде 28-те милиона?