171

анонимен

преди 7 месеца

Тагаренко, вреден си за България с проукраинските си изцепки и вземи и се махни та да те запомним с нещо положително. В армейския жаргон има командата "из-чезни". Нали си учил за военен, знаеш я!!

170

Помощ за Украйна

преди 7 месеца

До кога българския народ ще седи безучастен и не помагайки на братска Украйна трябва да се включим сега последен напън и ще победим българите са със г-н Зеленски до последната капка ...

169

Анонимен

преди 7 месеца

Тея където са решавали в девическия манастир кои да са ни министри яко са били нарусани и/или пияни.Как можахте да сложите чужд служител за министър?Грях ви е на душата спрямо нас.После ще кажете,че ние сме били пpocт народ ама тоя не сме го избирали ние.Да се вдигнем да го сваляме не става.Приготвили сте натовските войски да потушат всякакъв протест и да ни се правите после на фюрери при евентуално военно положение та цял живот да ви гледаме противните физономии.ОСТАВКА!

168

Анонимен

преди 7 месеца

Тагаренко връзкрски ли приятеля на киру връзкрски и приятелите му нагли български връзкари

167

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 7 месеца

Партията на изказалия се спечели няколко областни града. Така че да бъдат проклети избирателите гласували за тия, след като си показаха вълчите физиономии под президентската овча кожа. Аз също гласувах за тях но само веднъж и лампичката ЗА СЛУГИНАЖА И ПАРТНЬОРСТВОТО С ГРОБ ми светна.

166

Анонимен

преди 7 месеца

Най лесно се контролират глупавите хора който не знаят собствената си история но се кефят на холивудска продукция

165

За безпари... никс

преди 7 месеца

Армията е нефелен конкурент на пазара на труда с тия мижави заплати на войниците и сержантите. Сложна военна техника за безпари никой няма да дойде да се гърчи.

164

Така е ..

преди 7 месеца

Не опозицията , Путин е виновен. На никой не му се умира.

163

ТагаренкоХайл

преди 7 месеца

Гледам народа обича Тагаренко ;)

162

Анонимен

преди 7 месеца

Г-н министър ,и танковете че получим след 5 г.и че ги платим сега ,поне фактура да напишат сащ ,чакаме еф 16 кога,бря ?

161

Анонимен

преди 7 месеца

Кандидатите за армията нямат доверие на министър Тагаренко, защото е украински двоен гражданин. Украинските граждани като Тагаренко са във война с Русия. Тагаренко пречи на армияята да се попълни. Оставката на Тагаренко ще върне интереса към армията.

160

Анонимен

преди 7 месеца

тагаренко -- министър на кражбите, ще го браним завинаги, вечна дружба със сащ. Докато българия се разпадне.

159

Анонимен

преди 7 месеца

Тука 5-6 копейки пак си пишат и сикоментират. Останалите нормални просто подминават Копейкските драми. Ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахагагага.

158

Анонимен

преди 7 месеца

Няма пари за храна на войниците -- погледнете какви договори сключва малоумникът тагаренко.

157

Анонимен

преди 7 месеца

Първо сваляне, а после направление към затвора за неизгодни договори със сащ.

156

Анонимен

преди 7 месеца

Говоренето срещу Русия се командва от цру. По каналите стига до обикновените депутати, за фалшиви министри какво да говорим, той ще бъде министър само ако постоянно говори за военна заплаха от Русия, колкото и смехотворно да е, после става досадно и омерзително. Свалянето на правителството няма алтернатива. Ще стават още по-нагли в кражбите от бюджета -- на практика източване към сащ -- ха-ха, хи-хи ! гледкайте умно.

155

Анонимен

преди 7 месеца

ПП = Получих Призовка

154

Анонимен

преди 7 месеца

излиза че на русофилите Тагарев им е виновен,----Ти не можеш да четеш. Не казват, че Тагарев е виновен за състоянието на армията, а че е лъжец, зависим от чужди посолства, и с това непригоден за какъвто и да е държавени или общински пост, камо ли министър на отбраната.

153

Анонимен

преди 7 месеца

Говорене срещу Русия е първи признак, че имаме работа с предател, слуга на чужда държава и крадец на бюджета.

152

анализ психо

преди 7 месеца

Прекомерното угодничество на Тагарев /Украйна, русофобия/ прилича на виновна реакцияако са верни твърденията в парламента за далавери