16

Джокович плаче

преди 6 месеца

Номерата на Ноле не минаха този път.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Еее миии и силните понякога плачат.

14

АТП

преди 6 месеца

Трябва да си пълен лаик или невръстен футболен ултрас ,да напишеш тази глупотевина като 1.

13

Анонимен

преди 6 месеца

от 9 Въйййй написал съм АлкаТрас. Все едно говоря за затвора Алкатрас. Муахахахаа... Не е нарочно заклевам се! То на клавиатурата в бързината Т и Р са един до друг клавишите.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Такова заглавие може да изпляска само някой, който - със сигурност - не е гледал мача (но затова пък е ръгнал да ни информира как е протекъл) и - с голяма вероятност - има някакви дефицити някъде по пътя на развитието си.

11

Синер, разплака

преди 6 месеца

Ноле, ЛЕЧКОВ футболните фенове. ГОЛЯМ футболист, малък, дребен, неморален, безотговорен и безочлив ръководител в БФС. Футбола ни на дъното, ТЕ в изпълкома вина нямали?! Феновете нищо не разбирали от управление на футбола! От тях, от нас нищо не зависело! Ами гледайте си мачовете без нас! И без това посещението на среща на националите си е форма на мазохизъм!

10

По същество

преди 6 месеца

Има нещо вярно в думите ти. Зинер набира форма бавно, но славно, а Медведев си е класа. Рублев между другото също набира форма и си заслужава следенето, но за сега е бавно напредващ. Циципас ме смущава тая година. От АО - нищо. Само григорства по турнирите.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Хуркач "пуска" утре 0-2 сета на Новак и сърбинът продължава. Хуркач няма за какво да играе понеже.

8

Анонимен

преди 6 месеца

до 8 Алкатрас нещо напоследък не е оня Алкатрас когато стана номер едно в ранглистата. Напоследък губи. По-опасен е Медведев в момента. Според мен Медведев и Синер са фаворитите. Да видим.

7

По същество

преди 6 месеца

Айде айде. Не бързайте да отписвате Джокера. Той най-обича ситуации, в които изостава и има какво да покаже. По всяка вероятност Алкатраз ще е втори в другата група и Джоко няма да го срещне.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Джоко на 36 години още не се дава на младите пишлемета в тениса. Едно е да си на 22-25 години, друго на 36. Джокович на 24 години направи с 25 годишния Надал мача номер едно в историята на тениса на АО 2012-та година където играха 6 часа убийсвен тенис на финала. Тия пишлемета тук още на 4-я час в такъв мач с такова темпо и щяха да поизкапят като круши.

5

Българин

преди 6 месеца

Неуверени шма тки коментират топ тенесисти хахах

4

Григор Димитров

преди 6 месеца

До 3 като ми стигне успехите, тогава ми го хвали ;)

3

Анонимен

преди 6 месеца

Воля, воля има това момче, наш Гришо му липсва увереност.

2

Анонимен

преди 6 месеца

И какво е разплакал бе? Победи го в равностоен мач, но Новак не е отпаднал. Тепърва става супер интересно в последните им мачове...Джокович-Хуркач и Синер-Руне където има доста варианти кои двама да продължат от групата.

1

ти да видиш

преди 6 месеца

Да вземе и наш Грищо да се учи как се прави срещу ГОЛЕМИТЕ.....