37

40 годишен

преди 5 месеца

И преди и сега все едно. Идват трима биячи с курветата и се гаврят като те те бият. Теб те е страх и ядеш по-лек пердах. Нищо ново.

36

Дракстър

преди 5 месеца

На 39 години съм и живеем в България с две деца. Знам какъв риск е да живееш тук честно и знам че на държавата ми не мога да разчитам за нищичко. Тренирам зверски всеки ден. Зад мен е само стегнатия ми ***,парите и жена ми. В такава форма не съм бил и на 22. Стрелям всяка седмица на стрелбище. Имам 2ра лична карта, за всеки случай. Имам 2 бр. Глок и над 1000 патрона. Постигнал съм много , но съм готов да го изгубя на секундата. Само чакам причината.

35

Анонимен

преди 5 месеца

А през това време в София се назначават за учителки в детските градини момичета без нужното образование и ще обучават и възпитават децата ви!?

34

Анонимен

преди 5 месеца

Е вие какво очаквате да се случва в България по тия села и градчета? След 45 години комунизъм и 33 години преход до пълен хаос по модел на Русия с ДС и мафия? Това ви е резултата, простотия и немотия. Какво се чудите, че децата са такива като те взимат пример от вас възрастните. И още по-прасташко ще става. Вземете си пуканки и се наслаждавайте на резултатите на управляващите ви!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Бащата отива и посинява всички участници. Филма приключва и си извличат поука. Иначе нищо няма да се промени. Стига сте ги щадяли тези малки изверги.

32

Star

преди 5 месеца

Тези агресивни и лоши деца са бъдещето на България.Но децата не са винивни,виновна е семейната среда в която са израснали и възпитавани.Никакви общо човешки ценности не притежават младите,и то е защото и родителите им не притежават такива.Днешните деца са второто поколение на промяната след 10/10/1989.Който иска да отгледа нормални деца в нормална среда,мисли за чужбина.Но само който е згрижен за децата си.Всъщност тези хора заминаха много отдавна,много преди моралният упадък да удари дъното.

31

Шефа с G класа

преди 5 месеца

Бачкат з амен, така че нма да ги уволни никой! "Шефа много бачка, бачка! Гаджетатс нощем мачка, мапка!"

30

невъзмутен

преди 5 месеца

Незабавно уволнение от работа на родителите на побойничката. Родителите винаги трябва да носят отговорност, включително наказателна, за деянията на непълнолетните си рожби.

29

Анонимен

преди 5 месеца

ЗатВа си носиш ножката, ръгаш и тва е... Кат не исла да не тай бил!

28

кирил петков

преди 5 месеца

продължаваме промяната братя - напред към тези евроатлантически ценности

27

30 годишен

преди 5 месеца

И аз като бях малък ставаха такива работи, ама беше все пак с мярка. Удряха някой докато не се разреве, и като се разреве го оставяха намира, защото или другите спираха насилника или насилника спираше. Сега като гледам положението е трагично... Момчето се разрева и те продължават да го удрят... Това е падение... И то от момичетата.

26

Анонимен

преди 5 месеца

31 ХА, какво ще каже "батки", ако някой пребие дъщеря му или я нарежда с нож, от "ревност", например?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Изключване е наказанието и порицание. Ако е върната мярката намаление с няколко единици за поведение, също.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Родителите на биячката са русофили.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Вярно ли е, че по някоя от телевизиите са показали и бащата на побойничката и че той се оказал от типа на татуираните батки? Ако е вярно, предлагам по Националната телевизия в Централната новинарска емисия да покажат и майката, да видим какви типеси стават директорки на училища в днешно време, за какви татуирани индивиди се омъжват и как възпитават биологичните единици-резултат от подобни бракове.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Хора ааа, ВСИЧКИ СМЕ РОДИТЕЛИ. НЕКА ДА ПАЗИМ ВЪЗПИТАВАМЕ ДЕЦАТА СИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ СОЦ. ПРОСЛОЙКА СА. УТРЕ ТЕ ЩЕ НИ ПОГРЕБАТ И УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА НИ. БЪЛГАРИЯ

21

ТВУ

преди 5 месеца

При бай Тошо такива побойници отиваха в ТВУ - трудово-възпитателно училище. Ама

20

Анонимен

преди 5 месеца

Винаги е имало насилие в училище, сега обаче има и телефони, камери и интернет. Може би е по-лошо от преди - тогава ядеш шамарите и всичко остава скрито покрито, сега цял свят те гледа как ядеш шамарите.

19

Анонимен

преди 5 месеца

В тоя Перник само някакви странни деца растат на уж културни родители. Побойника прокурорски син, тази побойничка директорска щерка, какво е това възпитание. Самите перничани трябва да се борят срещу тези хора за да не цапат града им. Жалко за момчето, че е тормозено от нисши същества.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Много е кофти да видиш как ти бият детето. Трябва да има реакции за такива неща и наказания за насилниците.