4

Анонимен

преди 5 месеца

До от ПлевенНаборе, нали знаеш, едно поколение трупа богатсва, имоти и тн, следващото пръска всичко. Нали и какичките по домовете трябва да сложат нещо в устата си? Така че на кой каквото му е кеф да си пръска парите. Не всички имат цел в живота 5 панелки у града и къщата на село компоти да затварят, милионери да стават. Животът е кратък, парите няма да ги занесете на оня свят.

3

1221

преди 5 месеца

До Анонимен 1. За да се пие вино трябва много висока питейна култура. Науката за виното е все едно завършваш основно, средно и висше образование. Да знаеш от какъв сорт вино пиеш, къде се произвежда и как и т.н. Аз се интересувам от това и съм стигнал засега до нивото на 5-6 ти клас.

2

от Плевен

преди 5 месеца

Преди две години дадох на моите синове част от парите които се заимах след като продах два имота на прадядо ми; и какво направиха моите синове? ами замитаха за Кьолн и там всичките пари са ги пръснали по туризъм, т.е. по жени; това е новата форма на светско пътуване по света; не се ходи по музеи, галерии или излобжби, просто се ходи по пуублични домове при какички на кафе.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Не знаех ,че пиенето на вино е вид туризъм. Би трябвало и прекаляващите с ракия да ги смятат за заклети страстни туристи.