14

Смел Гибсов

преди 5 месеца

Доживотна за убиеца, няма друго наказание господа съдии...

13

Анонимен

преди 5 месеца

Аз си мисля че някой плаща на полицията и прокуратата в Лясковец и района, за да пази тази затлъстяла фамилия. Ясно е на всички че се занимават с измами. Този заминава извън граница ако не го вкарат днес в пандела

12

BG

преди 5 месеца

Как няма експертиза за скорост а за гума има че сее завъртяла

11

Истината

преди 5 месеца

Вярвам Ви. Но така написано изглежда недостоверно. Например видял треньора и агресията във водача се повишила заради причинена травма на терена и след това гумата е боксувала. Така написано има логика. Единия гази на терена другия на пътя. Да живее спорта! Но едва ли счетоводителите им са на същото мнение като мен да Ви вярват.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Риммлянина трябва да го вкарат в ловешкия затвор. Ей там ще му се стъжни животеца.

9

пияница мистик

преди 5 месеца

Брей, този прокурор Кожухаров страшен бе :))) Нямало как да се знае без експертиза скоростта на колата, та затова го пуснал престъпника и само секунди след това вече сам направи експертиза как заради мокрото време гумата е забуксувала при маневрата за изпреварване и това е довело до увеличаване на скоростта :)))) ЕВАЛА МАЙСТОРЕ, ЗЛАТЕН СИ !!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно,основното обвинение е за превишена скорост,а не за причиняване на смърт. Даже прокурорчето измисля оправдания,че пътят е бил мокър,гумата се хлъзнала,слънцето му е блестяло в очите,но вбсъщото време е било и тъмно и не се е виждало добре,пък вятъра духал от изток на запад...

7

Анонимен

преди 5 месеца

Начо е някакъв наркодилър на едро, пере парите от дрогата през фирмички с 10 процента данък и си купува луксозни мерцедеси.

6

Бай Дрън

преди 5 месеца

Аз имах книжка на 17 и половина, взех я на 18. В казармата каквото карах, карах. После си купих украинска кола на 25 години, която карах 5 години и се упех. Едва след това минах на модерни коли. Не казвам всеки да прави като мен, но знам какво е да си млад шофьор. Нямаш си идея изобщо какво става на пътя. Малко дъжд или сняг да падне и си се завъртял.

5

Бай Дрън

преди 5 месеца

Някакъв потенциален убиец на пътя ми дава минус. Благодаря :)

4

Бай Дрън

преди 5 месеца

Няма нищо лошо, мощни коли да бъдат забранени за младежи до 25 или без поне 3 години стаж на маломощна кола. Някой ще каже, ама те може и да имат книжки, пък да не карт. Спокойно, тия, дето убисат на пътя, винаги карат, дори още преди да са извадили свидетелства за управление. А тия, дето не карат, едва ли ще имат пари за мощна кола, освен ако не са спечелили от тотото.

3

Аййййй.....май....

преди 5 месеца

Хм....тези от сдебната ни система са за убиване, както казва народа....

2

ИВАН

преди 5 месеца

АКО БЕШЕ НЯКОЙ ДРУГ, ДА Е ЗАБРАВЕНО ВЕЧЕ! ВЪШ ЛИВА ДЪРЖАВА С ВЪШ ЛИВ НАРОД!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Манджите изгоряха с кило злато,сега тоя убавец Кожухаров ще го връща ли или ще се ослушва?