14

Павел

преди 5 месеца

Не може да се разчита на ПП-ДБ да преведат страната в условята на криза. Колкото по-скоро са вън по управлението на страната, толкова по-добре.

13

Опа Опа

преди 5 месеца

Малко ви е срам ли?

12

Гергана

преди 5 месеца

хахах, ако беше от другата страна, друга песен щеше да пее и тоя

11

Асен

преди 5 месеца

То понеже разчитаме на хора като Мирчев и Атанасов, затова няма измъкване от кризите!

10

Алооуу,

преди 5 месеца

...трябва ли да му си напомня на Тоя,че ГЕРБ все още са първа политическа сила, имат само един външен министър,а всичките негативи им ги стоварват на техен гръб? Този от вчера ли се занимава с политика,или прави другите на по- тАпи от себе си? Ясно е ,че отсега се гласите да прецакате ГЕРБ и никаква ротация не смятате да правите! А доколко се справя Денков, само простотиите на Асен Василев ни стигат!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Безсрамник и Лъжец ! - сглобкаджия ,а щеше да се бори с Голямата корупция , "атакуваха" доган с лодки по море , бърбореха ,че Бойко крадял 10 Милиарда на година ,а сега цути,,гуни ,мазни муцуни -Отвратително Бе !

8

ДА БРОИМ ДЕПУТАТИТЕ

преди 5 месеца

ТЕ СА ОТРАЖЕНИЕТО НА ДОВЕРИЕТО НА НАРОДА КЪМ ВСЯКА ПАРТИЯ....

7

Кьовеши

преди 5 месеца

Съгласна съм!Дай обаче да преброим фирмите по фонд Възстановяване,евро-проекти,обществени поръчки,купуване на гласове ит.н.Ама Кьовеши да ги брои.Щото искам и нашите пови органи,ама нямам желание!!!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Кифте отпуснато, качвай се в лодката и на дъното!

5

Красимир Петрофф

преди 5 месеца

Бащата на тъмно синия дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!?

4

Анонимен

преди 5 месеца

Абе тоз чиляк Ивайло бая отслабнал ми се вижда. Що така бе, депутатските кюфтета не му се услаждат или нещо друго има? Я Кирчо да вземе да ги захрани малко

3

Анонимен

преди 5 месеца

Мирчев, потомственик на комунисти - те вие от ДБ висчки станахте "големи" бе - деца и внуци на комунисти. А т.нар "жълто паветни демоктари" си мислят, че са демократи и ви избират шизофрения пълнаа в тая София бееейй

2

Хахаха

преди 5 месеца

ДС прасето взе да *** ...ПП/ДБ са пълни нещастници, нищо не са постигнали сами, алчни и нахални до безобразие крадци.

1

Анонимен

преди 5 месеца

двупръстовия челник се изказа!