6

не само това

преди 5 месеца

Децата са инвестиция без възвръщаемост. Огромени разходи, лишаване от комфорт, от личен живот и от професионално развитие за деца които след това ще заграбят цялото ви имущество и ще ви захвърлят в старчески дом.

5

Анонимен

преди 5 месеца

В днешният свят да имаш деца е наказание. Първо че отглеждането им струва страшно много пари, второ системата ще ги съсипе и ще ги превърне в поредните *** и трето те като пораснат няма да имат работа защото икономиката сега се трансформира към към друг модел в който хората вече не са нужни.

4

Глобален кризис

преди 5 месеца

Икономиката рухва, пренаселения, свръх консуматорско общество, климатични промени, цивилизацията ни е пред унищожение. ТРЯБВА да се намалява населението на Земята и да се НАБЛЯГА на КАЧЕСТВОТО, а НЕ на КОЛИЧЕСТВОТО. Тези хора, които не могат да имат деца са болни и с дефекти и не следва да имат деца. Онези пък дето се множат като зайци и мишшки пък създават неграмотни бедни деца които да просят, грабят и да стават терористи. Трябва баланс и качество на живот и на генетиката, социално положение

3

Анонимен

преди 5 месеца

Легализирайте сурогатното майчинство за хетеро двойки и ще решите бързо проблема на много двойки със задържане/износване на плода. Толкова много украинки пуснахте в България. Могат да заработват докато си почиват на морето ни. В Украйна им плащаха от цял свят за сурогатно майчинство. Има търсене. Легализирайте предлагането. В Англия беше 9000 паунда услугата да ти родят твое бебе. Имам млади познати на под 30 години, вече 3 инвитро със зачеване но без износване. Психически много зле се отразява.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Само дето никой не иска да ражда ...

1

Стерилетът, а?

преди 5 месеца

Уж ви плащат и за да проверявате какво пишете. Особено в заглавията.