7

До 8

преди 5 месеца

Да Хамас не са стока. Отвлекли бебе и няколко деца. Даааааааааа, ама евреите избиха над 5000 деца. И това само по официални данни. Та кой е добър и кой лош?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас са отвлекли 6 месечно бебе и е сред заложниците. Кой отвлича бебе? На друго 4 годишно момиченце са му изклали родителите пред очите, изгарят братчето му и го отвличат в тунелите, и така 37 дни. И какво правят Хамас? Казват: ще ви върнем бебето, ако пуснете 1000 джихадисти с доживотни присъди да се върнат в армията ни. Никой президент няма топки да постави въпроса ребром пред палестинците - ще ви помогнем за хуманитарна пауза, но първо върнете заложниците.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Знаете ли защо хилер ги е избивал ? Защото знае , че дори господа исуса христос е предаден от ЕВРЕЙН ! Тея неверници , трябва да бъдат изравнени със земята !

4

Анонимен

преди 5 месеца

Нетаняхо може да стане скоро хуяняху.. ще умирише трънките )))10 години Америка се бори, не можа да спечели войната , че сега ли хахаха

3

Анонимен

преди 5 месеца

Стара новина. Амир Абдулахиан, външен министър на Иран, се видя с лидера на Хамас още на 14ти Октовври в Доха и се разбраха Хамас да предаде заложниците на Иран. На 25ти Абдулахиан обяви, че чака оферта за няколко милиарда долара. Израел видяха, че не могат да пробият в Газа и че ги нападат от към Ливан и Сирия и обърнаха палачинката. Медиите изкарват Израел силни, ама Иран организира сунитите вече деситилетие и САЩ/Израел си намериха майстора.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Никаква сделка не може да има с най терористичната държава в света Израел. Над 50 години провеждат геноцид над Палестинския народ. Не харесвам нито Палестинците нито Евреите но съм за справедливоста.

1

Петров

преди 5 месеца

Нетеняху и бандата му убиха 4000 деца. За да прикрият некадърността си че поспаха атаката. Сега се прават на непримирими. А са просто убийци, които медиите хвалят по американска заповед