19

Лош

преди 5 месеца

Ще се гарантира ама на куково лято!Ще си гарантират милионите някои.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Прическа "Отмъщението на фризьора". Този трябва да си смени фризьора, а стария да го даде под съд.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Давайте! Осигурявайте"базов доход". Пари, срещу нищо. Кой е чел Маркс, Енгелс и Адам Смит се сеща какво следва. Сега масови съкращения в Крос Монтана. В Пловдив, в индустриалната зона също. Вместо автомобилен завод, фотоволтичен парк в Ловеч. Пппрост народ, слаба държава. "Крадливите" гербери бяха търгнали да настигат изоставането в инфраструктурата и нейното поддържане. Ама едни се изтъркаляха по площадите и къде са 8милиарда, дето ГЕРБ ги крадяха годишно? Къде са по 2 магистрали на година?

16

Анонимен

преди 5 месеца

Като са толова много бедните домакинства, защо не мога да намеря място на паркинга, в заведението и в курорта? А за опашки в хипермаркетите за строителни материали и битова техника? Малко магазинче не може да просъществува, ако не продава цигари!!! Какво не разбирам?

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 13 Я уточни кой е грабителя? Този, дето е плащал данъци и ВИСОКИ осигуровки, децата му са в България и внасят редовно осигуровки. А той за това получава я има, я няма 10% повече от този, дето няма един лев осигурителна вноска и децата му са в чужбина и не внасят осигурителни вноски в България? Пенсиите в България са малки защото има социални пенсии и най-вече масово неоснователни инвалидни пенсии. Тарикати, изяждащи парите на съвестните. С *** народ толкова!

14

Еврогейец

преди 5 месеца

Беден и неук народ лесно се управлява, никакво увеличение на доходите на българина!

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 14 И защо да не я облагат? Ще ползваш направеното с данъците на другите, а ти, щото те мързи да се квалифицираш или работиш няма да плащаш? Иначе за цигари и алкохол имаш пари? Ама за данъци не ти стигат? Толкова свободни места с възнаграждение доста над минималната има, но няма кой да ги заеме. И ако някой я заема, на втория месец се отърваваме от него, защото за нищо не става. И като му осигуриш дохода, как ще го накараш да започне да работи? Аман от гении!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Кога ще спрете да облагате с данък минималната заплата

11

Анонимен

преди 5 месеца

Народът гласува за грабителите си. Къде са милионите пенсионери, къде са бедните, къде са бачкаторите? Ами, те са десни и гласуват за десните партии, които са лобисти и работят за много печалба на богатите, малки данъци за бизнеса, за малки заплати и пенсии. Кой е недоволен, кой е беден? Вчера имаше избори и те показаха, че няма бедни, само богати и доволни хора.

10

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 10, много удобно забравяте за хазарта :) Да не ви е слабост?

9

Пенсионер

преди 5 месеца

Спрете да вдигате заплати и пенсии , а след това да вдигате данъците с по голям процент от този на заплатите и пенсиите.. Не пипайте нищо.С вашите *** реформи ставаме все по бедни.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата в момента може да гарантира само свръхпечалбите на Лукойл, мобилните оператори, банките, модерната търговия, дори самата тя се нареди след главните рекетьори и готви на простия си народ нови данъци, гарантира ви мизерен живот!

7

Riho

преди 5 месеца

Пич, жизнения стандарт не се гарантира. Той се изработва. Вие, синдикални пиавици, можете да гарантирате само вашия Стандарт и като гледам червеното Ванче и синдикалните босове, добре го правите

6

Анонимен

преди 5 месеца

Галена е най добрата правят и клипове, танцува, пее жена мечта. Точно никга тя ще се промени. Урааааааа

5

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя па циркаджия от кой цирк го изтърваха ?

4

Нострадамус

преди 5 месеца

Нали ви казах че ще ви вземат копторите. Пак ще си живеете в тях, но под наем.И трошляците ви също ще бъдат премахнати от улиците - сами ще ги върнете на скрап като данъците и застраховките станат повече от годишните ви подаяния.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Всички синдикати се сетиха че съществуват, след като ПП-ДБ дойдоха на власт. Досега, от 30 години, спаха.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Дясната политика е да се осигури висока печалба и фондове на бизнеса и богатите, а те да решават колко да отпускат на работниците. Българинът гласува заа десните и за дясна политика. Бизнесът е десен, бедният народ избира десни политици и после се оплаква. Лявата политика трябва да балансира десния бизнес и да балансира интересите и да защитава населението. Бизнесът купува изборите, партиите и се страхува от ляво управление. Наивният и глуппав народ гласува за враговете си.

1

Българин

преди 5 месеца

Хей какво стана?Вие го гарантирате вече 30 години!!!!!Много сме ви благодарни Кой ли Подкрепя ПОДКРЕПА???????.