51

Анонимен

преди 3 месеца

Чак на втори декември ли?

50

Анонимен

преди 4 месеца

Пънка умря през 78-*** без да дойде в България.

49

Анонимен

преди 5 месеца

..."Контрол", "Хиподил", "Ревю" и "Нова генерация". Банди, с чиито песни в края на 80-те и и 90-те години на миналия век израснаха няколко поколения.*** Чак пък! А може би това показва нивото на няколкото?! поколения...

48

ПсихоПОРТРЕТ

преди 5 месеца

Предполагам милиционер от ДС Калин Сърменов вербуван с поляците Сашко Йорданов,Мишо Неделчев и други...............Сърми по Коледа плюс КАЛИНА от романа на ПОЛЯКА Хенри Санкевич "КВО ВАДИС" е този Папско Римокатолически Милиционер

47

Слушал съм

преди 5 месеца

им някои неща.Но не съм сигурен,че разбирам правилно нещата за които говори този човек.Половината живот ми е минал като дребен престъпник,другата половина ,бачкане по обекти.Като чета за някакви бунтарски времена и ми е странно,защото влизам в особена категория,крадец и бачкатор и се извинявам но бунтовете просто не ги разбирам.В България бунтовете не доведоха до нищо добро.По-добре МИР.

46

IQ 3.14

преди 5 месеца

До БГ пръ дни не слушамгосподин майор, за пинк фройд ви пращам обратно в кварталното

45

Анонимен

преди 5 месеца

"Нова генерация" без Воев и "Контрол" с Кольо цъфнал след 20 години. Не, мерси. Дано си изкарат парите, и живи и здрави.

44

Анонимен

преди 5 месеца

В зависимост от настроението слушам всякаква музика. От българските състави обичам Фактор - Високото момиче. Единствената българска група, която предизвика национална мания са Сигнал с тоталния хит Може би.

43

Хитлер@Йоан Павел 2

преди 5 месеца

Адолф Хитлер казва:"ПОДВЕДОХТЕ МЕ че сте ТЕВТОНЦИ от ДАНЦИГ с този ВАШ ФК"БАСК БЕОГРАД" на ЛОРД БАСЕНХАЙМ основателя на Тевтонците тъй че Вие Сърбите ще Ви изпратя всичките в ГРОБА на ПОЛЯЦИТЕ с буква "П" отпред защото сте ме излъгали че сте СЪРБИ изповядващи ORTODOX Христа а сте си ПОЛЯЦИ.!В края на 70-те на 20 век БРЕЖНЕВ иска да привлече ЮГОСЛАВИЯ в лагера на СССР и обещава на Београд да признае Македонският език и Етнос но след Тайна Среща с Т.Живков се ОТКАЗВА,СЪРБИН е Папа Йоан Павел Втори

42

УШИ на СУХО

преди 5 месеца

Васил Иванов Кунчев-Левски изоставя База Сърбия защото са от римокатолическият отбор на Полша планирала Свещенна Римска Империя на СЛАВЯНИТЕ изповядващи Римокатолицизма ОТКРАДНАТА ИМ НАГЛО ОТ ГЕРМАНЦИТЕ......РИМЛЯНИНА КРАЛ САМО създал Нъмбър Уан Славянска държава а ГЕРМАНЕЦА крадец и прочие......Сръбското протеже наложено за Цар на България СМИЛЕЦ се превежда ЦАР ВАРШАВА от Синьо-Жълто-Зелена ТРАПЕЗИЦА.....ИМЕТО БЪЛГАРИЯ се превежда като ПОЛША то ест ПОЛША си няма ИМЕ и откраднала Името България

41

БГ пръ дни не слушам

преди 5 месеца

Слушам Скорпионс ПинкФройд Бийтълс Куийн СексПистълс Пантера Моторхед АйрънМейдън Джудас Прийст Удо И тн

40

Държавата на Начо

преди 5 месеца

Да мислиш позитивно в България е гаранция ме си олигуфрен

39

има кадърни,ама...

преди 5 месеца

умници бол,тарикати още по!само алчните обаче се заемат с политиката!

38

Анонимен

преди 5 месеца

До Нито 38 Аматьор означава любител. Научи значението на думите като си тръгнал да ги използваш. Аматьор или любител не означава нещо лошо така както се опитваш да го изкараш. Вземи си купи един речник и учи думите че ти трябва. Не може да се изразява правилно обаче тръгнал да ръси разум. Ми не върви.

37

Нито

преди 5 месеца

Една от тия групи не струва и две стотинки. Таотално аматьорско свирене, аматьорски опити за правене на пънк и ню уейв. И едно време почти нямаха фенове, освен некакви изпадналци, сега хептен. Звукът им е под всякаква критика. Музика, текстове.....всичко. Абе...тотални аматьори, които свършиха отдавна. И това не е суб култура, а жива излагация.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Повечето хора са лошо образовани, с много ниска култура и преместени в градовете селяни! Те не правят разлика между Пушкин и Путин!

35

Анонимен

преди 5 месеца

кви револции беее.пенсионерите и шведите са най-много,те ли ще я правят?

34

Анонимен

преди 5 месеца

Бунтарския дух е за глупавите. Седни изгради нещо да те видим колко можеш. Всеки може да руши но не всеки може да изгради.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Успех за всякакви революции с 4 американски бази... Ще бъде интересно да се види... Още повече в държава, няма нито една революция или въстание в историята си.

32

СРБJA йебе България

преди 5 месеца

Еврофилът на Брюксел от СЛАВЯНСКОТО МАЛЦИНСТВО чуждо на поляците наречено СЪРБИ(СОРБИ) с прародина река ЕЛБА в Германия ДОНАЛД ТУСК Веуик забременител на всички Червени българки................... ИЗРАЕЛ искаше полският антифашистки отечествен фронт да им подари минимум СТО МИЛИАРДА долара за ИЗТРЕБЕНИ от тях юдеоевреи А започна умишлен геноцид над украинци и руснаци...факт