24

Анонимен

преди 6 месеца

,,ЗЛОТО ПОРАЖДА ЗЛО'' ,,Дойдоха за сьседа ние мьлчахме.Дойдоха до другия сьсед пак мьчахме.И когато дойдоха у нас нямаше никой.''

23

Щерю

преди 6 месеца

- Антиционист - Да, те са злодеи! Но антисемит - е ненужно. Има милиони добри хора евреи...

22

Христо Христов

преди 6 месеца

Истината е, че за да има мир, френските самолети изнасящи демокрация в Африка и Близсия Изток трябва да бъдат сваляни.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Да наричаш антисемитизъм, антиеврейските прояви е пълно лицемерие и невежество. И арабите и евреите са семити. Ама е важно да надуват вувузелата.

20

мак

преди 6 месеца

Не знам кой точно "скочи", но като че ли сега възмущението е по-голямо отколкото след инциденти, когато едни индивиди се забавляват с мачетата или експлозиви. В същата Франция.

19

4

преди 6 месеца

Израел е агресор,държи се като нацистка държава като избива хиляди невинни палестинци! По Дойче Веле показаха снимка на 20 убити палестински бебета , увити в чаршафи и подготвени за погребение!Ужасно,покъртително!Дори и нацистите не са убивали бебета !?

18

Рендету

преди 6 месеца

Лицемерието на едни престъпници, оправдава лицемерието и престъпленита на други престъпници!!!!

17

До 18

преди 6 месеца

Палестинците са един от народите с най-висока раждаемост в света. Затова евреите периодично правят етническо прочистване на палестинци. Второ, Газа е оградена с ограда. Израел контролира тока, водата, интернета. Колко хора от други етноси биха искали да живеят при такива условия.

16

До 19

преди 6 месеца

Точно това правиха в профсъюзния дом в Одеса, в Донецк и Луганск.

15

До Света мълчи

преди 6 месеца

Не съм видял украинци да нападат Русия и да избиват баби бебета и тинейджъри - това е разликата

14

До 16

преди 6 месеца

Населението на Газа нараства от година на година , та това явно е най-неуспешния геноцид в историята на човечеството .Друго - защо в Израел живеят Араба , Християни и въобще всякакви малцинства ,а в Газа и арабските страни като цяло почти не живеятр други малцинствени групи ( в миналото са живели най разни) , та кой според теб извършва геноцид?

13

Анонимен

преди 6 месеца

И така 300000 за палестинците в Лондон оня ден и мижави 10-20000 за евреите в целокупна Франция днес. Интересно съотношение. Питам се защо?

12

Света мълчи

преди 6 месеца

И каква е разликата между Русия и Израел?!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Малка съм и не разбирам - палестинците са семити, израелците са ха3ари. Това, което израелският сбирщайн извършва в момента е геноцид на семитите. Срещу кого/какво ще бъде този протест?

10

Виктор Юго

преди 6 месеца

Есмералда е Парижката Свита Богородица.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Че то и палестинците са семити та точно срещу какво скачат.

8

Иншаллах

преди 6 месеца

Франция ще е първото африканско емирство в Европа. Германия и Англия ще са второто и третото.

7

09

преди 6 месеца

Журлаисти новините ви всичките скачаши. Пеевски скочил не се отлепил от земята. Франция скочиха и седнала.Антисемитизма скочил и си затворил очите.Пишете за войната по пътищата и че няма полза от мерките. За това че всеки 2 е с психично разтройство и тормози останалите. За безумните случай на убил и го пратили вкъщи да се поправи. За още по абсурдните твърдения че след като си напуснал страната нелегално си се върнал да си изчистим името.....

6

Анонимен

преди 6 месеца

В русия всичко е спокойно въпреки опитите на цру да направят нещо в махачкала всичко е под контрол въпреки че евреите са много повече от тези във франция както и мюсулманите

5

джихад

преди 6 месеца

Франция да започне да ги депортира тия мюсли, че страната им ще стане като Ирак...