7

Лекар ихтиманец

преди 5 месеца

Тоя на снимката изглежда комарджия. Всеки 5-ти лев не се харчи, а натрупания резерв е в частни банки. Има пари са всякакви консумативи, но тогава цената им ще падне поне 4 пъти. В лекарите отиват трохи, а корупцията се поощрява! А за да имаш здравноосигурителни права плащаш 60 месеца назад! Хак да вие! Лекоболните са ла.на. Пак крещете, че си плащате осигуровките - отиват в пещерска гроздова, както и парите за ракиите, които меткате в кръчмите.

6

Пенсионер

преди 5 месеца

Бая частни болници ще се построят още по клинични пътеки а хората ще плащат за всичко1

5

Анонимен

преди 5 месеца

В Австрия са над 80 (ОСЕМДЕСЕТ!) милиарда!

4

Реалист

преди 5 месеца

Значи за 12 години съм внесъм със сигурност над 2500лв, отивам веднъж за тези 12 години на зъболекар за корона - вика ми нямаш право на корона, и си платих 400лв за короната. Та в задачата се пита, за какво да плаща човек здравни осигуровки изобщо ?

3

Ботокс АД:

преди 5 месеца

"Пак ще пълним пробиатаъ здравна каца! Да живеЙ КуманизЪмЪ... Ъъъъ... Дему-у-у-украдцията де!"

2

НаПълно НеВаксиниран

преди 5 месеца

тука за кво крадене стаа въпрос - не е истина просто! НЗОК трябва да бъде Закрита, а на всеки гражданин - всичките му пари внесени през годините - върнати - а ако ги няма налични - Конвискуване на Всичкото Имущество на Мошениците в Бели Престилки и на цялата им рода до 9то коляно и докато не върнат - заграбените от тях - пари!!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Че падне големо краднанье. Всички големи български книги се държат от герберастье.