32

Анонимен

преди 5 месеца

Колко хора ще останат без лекарства, особено старите и трудно подвижните, това и бай Тошо не го е правил, всеки има право да живее.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки си знае болестите най-добре. Лекарят е опасен и вреден, ако се ползва неразумно и без сам да контролираш процеса.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Лек: пост и молитва.:))

29

аха

преди 5 месеца

Айде стига с тези е-рецепти бе! Родителите ми не могат да си купят лекарства за сърце и диабет от вашите простотии и лакомия. Накрая ще ми причернее и ще накарам някой лекар да ги изпревари по пътя към неизбежното. Нищо че не съм бахрат.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Абе другарки и другари евроантлатици. Кой диабетик се самолекува. На кой ще му трабват антибиотик ако не е болен? Какво означава прекомернато използване на антибитици че искате да го ограничите. Хората го ползват защото са болни!!!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Още не са започнали гнойните ангини, бронхитите и пневмониите... тогава вече ще вденете за какво иде реч. Просто Геноцид!! Нямаш ли пари - не можеш да отидеш на лекар особено в почивните дни и бързо бързо си заминаваш към то св. Петър. Ние сме викали частна мед. помощ за болен на легло и платихме 120лв за прегледа. Беше преди 2 год. Изписа му антибиотик.

26

Сглобка 3 в едно

преди 5 месеца

Простотия след простия....Народа да го ду....

25

456

преди 5 месеца

Имайте предвид, бедни хорица , ограбени брутално по много пъти, че след Третия ден - ако не тръгнете да се подобрявате от вирусната инфекция - започва БАКТЕРИАЛНА такава и тя се лекува Навреме и то - с Антибиотик !

24

Ха ха ха до 11

преди 5 месеца

Естествено, че се ходи на лекар. КОГАТО Е В РАБОТНО ВРЕМЕ. ПО ПОЛОВИН ДЕН РАБОТЯТ В КАБИНЕТ. ДЕЛЯТ ДВЕ ДЖИПИТА ЕДИН КАБИНЕТ. В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДА НЕ ДАВА БОГ ДА ТИ СЕ РАЗБОЛЕЕ ДЕТЕТО!

23

Ха ха ха

преди 5 месеца

А моето джипи е в петък ДО ОБЯД. ДЕТЕТО ГО ВОДЯ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ САМО ПЛАТЕНО - ПО 60 ЛВ ПРЕГЛЕДА. ЯВНО ТОЧНО ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА!

22

ЕвроатлантикДемократ

преди 5 месеца

Като сме почнали..... Аз предлагам да се въведат електронни ДЖИПИТА. Сега сме във ерата на изкуствения интелект. Каквото каже компютъра.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Айде бе. Самолеченито също е самолечение!. Особенно ако е правилно. Лошото е неправилното самолечение. Тези ДЖи пи та теглят само към себе си. Същото като крепосническо право. Никой да не може да се се лекува ако не е благословен от доктора.

20

НИЕ сме ПРОТИВ

преди 5 месеца

Ако ще и гражданска война да почне.

19

Простести НЕ на това

преди 5 месеца

Хората да си търсят правата и ДА СПРАТ тая простотия.

18

Фъшкии

преди 5 месеца

Мизерна държава, много хора ще умират от лекарите

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ами то накрая вместо да ходят по чужбина за лекарства, по добре те да се изнасят от тука.

16

преди 5 месеца

Само така, обезпаразитявайте пл0скоземците, до последния тоземец. Едва сега започваме, дръжте се има още много. Не ни пречите.

15

Овчар

преди 5 месеца

Хората ще ги правят като стадо овце айде под строй у кошарите. Боцкане, чипиране и никакви права.

14

Забрана изследвания

преди 5 месеца

Ще подготвят още забрани и ограничение за хората. Също и за кръвни изследвания няма да даван скоро. Снимките от образна диагностика също ще ги крият и няма да ги дават на пациенти.

13

Пациент

преди 5 месеца

Дано джипито да не иска рушвет за да пусне рецепта. То без антибиотик и обикновена инфекция е опасна. И интересно кой диабетик се самолекува.