85

блицкриг

преди 7 месеца

Moсковците се видяха с повечко корейски снаряди и бързат да ги изпукат, че ракети нещо не летят напоследък.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилщините у русофилите продължават с неотслабща сила. Русофили се държат все едно Киев е паднал за 3 дни, все едно руската армия е втора армия в света и все едно Русия не е станала за подигравки и посмешище пред целия свят с безпомощната си армия.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Руската армия проби отбраната на ВСУ по железопътната линия по целия северен фланг в Авдеевка. Вилното селище " Точмаш" в околностите на Степовое е в руски ръце, продължават атаките в посока на Авдеевския коксохимически завод. ВС на РФ са имали успех и в хода на бойните действия край Красногоровка. По-рано военният комисар Александър Сладков съобщи, че главнокомандващият ВСУ Валерий Залужни настоява за изтеглянето на украинските войски от укрепения район в Авдеевка.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Пан Порошенко е много щастлив човек. Не само от ЕС му подариха пазарен дял за шоколадите Рошен с милиони печалба, но и догодина вместо Порошенко, Зеленски ще виси на някой стълб.

81

До 77

преди 7 месеца

Киев за 3 дни го каза месец преди СВО Генерал Мили командващ европейските НАТО сили. Напиши в гоогле : Milley Kiyev in 3 days. Мисли краварче, знам че е трудно, за теб де хахахаха

80

Анонимен

преди 7 месеца

Спукват ги да! Черноморския флот на Русия е почти в Грузия, ама и там ги стигат. Ако въобще може да се каже, че остана нещо. При това с некви дрончета...за останалото важи същото...безАналоговите са смех...при това Украйна нема почти нищо съвременно, най-новото е на 30г. Смехорани

79

Анонимен

преди 7 месеца

ВКС на РФ от Южният военен окръг с център Ростов на Дон, заедно с милициите на Донбас, Вагнер и доброволци от целия РФ спукаха от бой Храбрите Супер Дупер Киборги въоръжени и обучени по натовски стандарт от ВСУ. Украинската пропаганда, подкрепена от западни "анализатори и британското "разузнаване" предават фалшивата реалност породена от наркотичните сънища на Зеленски за чистата истина. Путин ги оставя да си вЕрват на пропагандата.

78

Пешо

преди 7 месеца

Руснаците да им пуснат малко приспивен газ.

77

Анонимен

преди 7 месеца

И сегашното положение не е зле. По 1000 руски терористи всеки ден поемат пътя към отвъдното в Авдеевка. Целият зор на терористите е да задържат Донецк в свои ръце до изборите в САЩ като залагат на крайно несигурния избор на Тръмп за президент. Руските серрсеми започнаха уж тридневна война, а сега ще чакат 3 години американския президент да им подари победата.

76

До 81

преди 7 месеца

Мдаа, Авдеевка я подготвят още от 2014 за предаване. Малко остана, ей къде е 2028ма...Авдеевка се превърна за депо за руска скрап, няма смогване и с чувалите...Между другото излезе кво е думнало ония дни в Скадовск, беше частен имот, ама се оказа нещо друго естествено.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Лъжи и пропаганда! Сътбата на тая Авдеевка е решена преди повече от седмица. Украинците се потготвят да я предадат на руснаците, за да не ядат хурката както при Мариупол и Артьомовск. Тече планова евакуация. Всички техни щабове и командири вече са евакуирани в тила преди около седмица.

74

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Авдиивка от 2014та година се пънат да я вземат мужиците, още месо трябва да се хвърли в месомелачката.

73

ти да видиш

преди 7 месеца

ама това нали не трябваше да се пише - слава на украйна -амин бог да я прости -няма такава държава

72

генерал смърт

преди 7 месеца

месни щурмове с пуше4но месо през разпутицата съз закономерния резулта 10 пъти пове4е руски жертви и около нулев резултат гарнитирано с доизпиляване и на без това свъешващия живот на артелериските цеви а руските арт цеви са и бая ниско ресурсни по принцип ,,, ли4иси ов4ата руска воена мисъл )))

71

Майната Ви

преди 7 месеца

След като превзеха Киев за три дни пияните *** се съсредоточиха в масовото производство на изключеително сложните и без аналог в света агрегати за самогон! Даже филм има за тези рекордни постижения! При това - съветски! https://youtube/watch?v=x_-ehagcrBg

70

Анонимен

преди 7 месеца

Уточн.недопустимо деяние

69

Анонимен

преди 7 месеца

Заради укронацистите в управлението на крайна загинаха стотици хиляди хора и още толкова тежко ранени. Също и заради Запада който ги въоръжава вкл. и нашего брата и той въоръжава , което е необходимо и престъпно деяние.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Замириса на пържени евроатлантически тикви

67

Боби

преди 7 месеца

До 72 има два основни сценария зависи какви са намеренията на Путин: 1. Котела остава полузакрит(както е сега и акато беше с Бахмут) и много много ВСУ ще бъдат изпържени... 2. Котела захлопва следва Щурм за отваряне на Котела и евакуация под обстрел с Много ама Много жертви на ВСУ. 3. Котела затваря 10000+ ВСУ остават без логистика след месец максимум се предават тихо и мирно

66

До Анонимен 70

преди 7 месеца

ще успеете ли да превземете Авдеевка д окрая на годината? Че Киев чака повече от 3 дни вече!