9

Друг признак:

преди 6 месеца

Вдигате кръвно от четене на платените безразборни съчинения на ми$$ирочетата от днеса... :)

8

Анонимен

преди 6 месеца

Изглежда, че през соц-а сме яли истински плодове и зеленчуци, истинска храна, защото къде ти тогава черен шоколад, банани и авокадо.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Аз наистина не си спомням през соц-а, някой да е говорил за това, колко важен е магнезия. А както пише в коментар 1, ни банани, ни черни шоколади, ни авокадо на хоризонта не се виждаше. Обърнете внимание, че се набляга на описанието на "плътния и наситен вкус" на черния шоколад. Прияде ви се, нали? Изглежда това е била целта и на статийката. Да ви се прияде.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Не купувайте каквото и да било от аптека без да ви го е предписал компетентен лекар със съвременни познания по медицина. Разни хомепатични водички само ако имате излишни пари.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Мише, а как дефицитът на магнезий влияе на секса?

4

Анонимен

преди 6 месеца

За да сте здрави и имате здрави кости, производство на кръв, добро зрение, здраво сърце, добра памет направете следното: В блендер поставяте една кофичка истинско българско кисело мляко, една кофичка чиста бистра водичка и една връзка МАГДАНОЗ... Магнезия в Магданоза заедно със Слънчевите молекули прави такива Магии в тялото, че помага на Калция да се усвоява и да гради здрави кости, здрава кръв, остро зрение на очите, здраво сърце. Ако вземете хапчета Калций и Магнезий ...нищо не става....

3

121212

преди 6 месеца

Страдаме и от липса на МАНГИЗИЙ

2

за жените е

преди 6 месеца

Доказано е че ако ги шарят на голо и/или гълтат нямат този проблем, затова в източните култури мъжете не ръсят семе за било и не било.

1

Анонимен

преди 6 месеца

При бай Тошо немаше банани нито шоколади - откъдя са яли магнезий :)))