7

Анонимен

преди 5 месеца

При мюсулманите също има разделение на висши и нисши мюсулмани.Аристократите или по по най са тези с белите чаршафи ОАЕ,Саудитска Арабия Катар ,Кувейт.Под тях са тези които не са араби Ирак,Иран Турция и други.В дъното на класацията или Парийте са Либия,Алжир а измета презирани от останалите са палестинците.Основно от тях идва тероризма.Изпълнители на много терористични актове.Те ако са били свестни,умни единни да са си създали държава.

6

клоаката Газа

преди 5 месеца

Гадно племе , което и даже и останалия арабски свят не понася. Освен ненавист към всеки и всичко и тероризъма като национален идеал, нищо друго не вирее там !

5

Анонимен

преди 5 месеца

Няма такива отдавна се изнесоха от там,само където убиха много деца ,израелските терористи

4

Анонимен

преди 5 месеца

Евреите мачкат палестински деца с танковете си от 1948 година до сега, но ООН се прави на Дръж ми шапката. Защото и те са на пряко командване от ФАЩ. Даже централата им се намира там. Какво повече да коментираме.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Чак сега разбирам какво е имал предвид Хитлер преди 80 години

2

Анонимен

преди 5 месеца

Костите, ако въобще има такива, всяко куче може да ги намери, за какво са им археолози? По-скоро бижутата са тръгнали да събират, евреин няма да остави ценности да се търкалят по земята.

1

Бен Гурион

преди 5 месеца

Израел показа в Европарламента клипове, които самите терористи от Хамас са правили докато извършват зверствата си, за да не остане и капка съмнение какво се опитва да прикрива ООН докато говори за "мирна" и "невинна" Газа. Израелския президент разказа в ефир за средновековните жестокости, които Газа е извършила при нападението над Израел от 7ми октомври.