35

Анонимен

преди 5 месеца

Повече от десет хиляди са жертвите на палестинското население убити от Израел в Газа. Това на какво го прилича само за месец война такъв ужасен геноцид. Защо трябва да се взема страната на евреите не мога да разбера.

34

Има логика

преди 5 месеца

До ЛагрестинНе може да вярваш в Бог и ЛГБТИ едновременно !!! Едното отрича другото!!!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Папо, какво пише в Библията, това или др., е това е май в изгода на божиите служители. Защо Бг църквата мълчи. Кой какъв е си е негова работа, с кого е, пак е негова работа, но църквата не бива.

32

Обективен

преди 5 месеца

"Папата да проклинате, той ще е виновникът" св. Козма Етолийски

31

Анонимен

преди 5 месеца

Лактви тесногръди и трансфобски коментари! Алооооууу! 1923 беше преди 100 години, ейй!

30

Анонимен

преди 5 месеца

32 - Само дето, трябва да се отречеш от злото ...

29

Анонимен

преди 5 месеца

Ватикан 2.0 (който знае, знае) се провали тотално.

28

Мнение

преди 5 месеца

Нали по принцип свето кръщение не се отказва никому, ако е пожелал да стане християнин? Въпросът е какво име ще бъде написано в кръщелното свидетелство, а също и попълването на графата, в която се посочва полът на приемащия свето кръщение. Редно е в такъв случай да се напише онзи пол, с който се е родил, защото той му е даден от Господ..

27

Язе

преди 5 месеца

Папата: Транссексуалните католици могат да бъдат кръстени...С малко повече пари, всичко става. Браво на папата - истински бизнесмен с нюх. Ще изкара повече от Мъск тая година, щото транссексуалните са повече от песъчинките у дворо.

26

Лагрестин

преди 5 месеца

Кръщаването е за всеки човек,който вярва в Христа и желае да бъде кръстен.То не може да бъде отказвано заради дела,защото по същата логика следва да не бъдат кръщавани убийци,насилници,злодеи и т.н.

25

Перниканец

преди 5 месеца

Честито на католиците. Останалите отдавна знаят, че това е сатанинска организация. Разбира се, всеки е свободен да остави католическата църква и да се завърне към Бог.

24

тг

преди 5 месеца

Пред Бога всички сме равни, не го забравяйте!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Всички свещеници са служители на Системата и на Злото !

22

Анонимен

преди 5 месеца

Не може хем да не изпълняваш законите на Бога, хем да се явиш пред него, за да му искаш кръщението, без да си се отвърнал от греховете.

21

Госпот Бок

преди 5 месеца

До Анонимен Излиза че църквата се превръща в едно свърталище на нечестивците сори. .... В заблуждение си , чадо. Там отдааааавна ги практикуват тия извращения , само че сега им се е сторило удобно време да ги легаллизират, та да не се налага да се крият повече..... Амин

20

Хмм...

преди 5 месеца

Абе давай всичките да ги кръстим като католици, съгласен ли си бай Франциск ?

19

Анонимен

преди 5 месеца

Содом и Гомор

18

Папа Док

преди 5 месеца

Следва пълно опрощаване на греховете на южноамериканските свещенници изнасилвали деца десетиления наред, и на германските църковни ппедоффили .... и на испанските .. италианските .. ... Въобще , всеки да си го слага в която дупчица си иска ... И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА, където самия Господ е представен като Путинист от Блатная опожарявайки Содом и Гомор само защото "миряните" там са започнали да изпълняват напътствията на папа Франциск няколко века по-рано от издаванети им.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко което в Библията и Корана е забранено,за папата и неговата свита си е ежедневие! Съжалявам за думите си !

16

Анонимен

преди 5 месеца

Босът на педофилите . Марионетка